dallas pisze: ↑czwartek 25 lipca 2019, 21:59
Natomiast atrybut tymczasowo niedostępna lub zarchiwizowana oznacza - że ktoś (autor lub COG)z jakiegoś powodu uznał, że zabawa dla tej skrzynki jest chwilowo lub trwale wstrzymana w tym serwisie. Ja osobiście nie życzyłbym sobie jakichkolwiek logowań w swoich skrzynkach lub robienia reaktywacji gdy będą one wyłączone dla poszukiwaczy.
No ale co jeśli to DNFy sprawiły, że skrzynka jest zarchiwizowana, a jedzie np. piąta osoba i go znajduje? Poza tym dalej będę się upierać, że bez stosownego wpisu w regulaminie to wszystko to tylko teoria albo nasze widzi mi się. Właściwie to tyle ile tu osób to tyle zdań nt temat.
dallas pisze: ↑czwartek 25 lipca 2019, 21:59
Jak sklep jest nieczynny, to się czeka aż go otworzą, a nie wchodzi z buciorami przez okno, zabiera towar a należność zostawia przy kasie z karteczką "Dzięki".
Myślę, że sklep to tutaj zły przykład. Nie ta skala, nie ta wartość i brak paragrafu. Ale to oczywiście moje zdanie.
krystiant pisze: ↑poniedziałek 29 lipca 2019, 22:18
c) mieć powyższe gdzieś i po prostu zalogować, ale ze świadomością, że postępujesz nie fair i mogą być skasowane...
Nie fair jest wtedy kiedy autor skrzynki miał w d***e swojego kesza i pozostawił go na pastwę losu. Kesz w terenie dostępny, z wpisami poprzedników, czasami jeszcze z OP danego kesza... jak dla mnie skrzynka do podjęcia no bo dlaczego nie? Poza tym jak ktoś uważa, że tak nie wolno niech się nie wpisuje, kto inny uważa inaczej to doda swój wpis i tyle. Nie ma co tego roztrząsać. Najlepiej niech każdy postępuje wg własnego uznania, skoro nie ma odpowiedniego wpisu na ten temat w regulaminie.