dallas pisze: czwartek 24 stycznia 2019, 20:06
Mati_KMK pisze: czwartek 24 stycznia 2019, 18:39
Ja z Bieszczad polecę
.......
Trzy znalezione skrzynki w Bieszczadach i wszystkie trzy polecane? Może wykopywanie archiwalnych postów i polecanie w taki sposób skrzynek na siłę nie jest najlepszym pomysłem? Powinno to być raczej uzasadnione nieco wiekszym doświadczeniem i większą ilością znalezień w danym regionie, aby można było przynajmniej je porównać ze sobą.
Rozumiem że każdy z regionów ma unikalne skrzynki ?
Porównałem je do skrzynek które znajdowałem w innych miejscach i po prostu uznałem je za dobre.
Czy jest to odkopywanie ?
Czy jeśli ktoś chce znaleźć jakieś polecane skrzynki musi się powoływać tylko na starych ,,archiwalnych" postach?
Wydaje mi się że zakładania kolejnego tematu mija się z celem a przecież tematy trzeba rozwijać.
Nawet jeśli odpowiedzi są z dawna nie zmieni to tego że jeśli ktoś faktycznie chce znaleźć na forum informacje to nie ważne czy są z 2019 czy z 2015 sądzę że pomogą tak samo ( o ile nic się nie zmieniło np. zarchiwizowanie skrzynki)
Na siłę??
serio? co mi da polecanie czegoś ,,na siłę" ?
Chciałem je polecić ponieważ w porównaniu z innymi moimi znalezieniami były po prostu dobre.
Jeśli dały mi one satysfakcję to sądzę że komuś innemu też mogą dać , nie ważne czy ma 500 czy 10 znalezień.