nowa mapa v3

Wszystko co może pomóc w rozwoju serwisu opencaching.pl, sugestie, pomysły, także zauważone błędy

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pawel brasia
Forumator
Posty: 1793
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Podziękował;: 246 razy
Otrzymał podziękowań: 305 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: Pawel brasia »

kojoty pisze:Na tę chwilę zrobiłem już działający filtr...
Super, chyba można wdrożyć na stałe. :)
areckis pisze:Idąc dalej - pokaż/ukryj znalezione GŚ.
Tego brakuje najbardziej: zarówno w spisie GŚ jak i na mapie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
dallas
Wyjadacz
Posty: 442
Rejestracja: czwartek 21 czerwca 2012, 22:17
Podziękował;: 100 razy
Otrzymał podziękowań: 153 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: dallas »

Świetna robota, kolejny krok do przodu w funkcjonalności geościeżek :)

Awatar użytkownika
Driver
Bywalec
Posty: 70
Rejestracja: niedziela 29 grudnia 2013, 01:47
Podziękował;: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 24 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: Driver »

Wielkie, wielkie dzięki, bo to zarąbista robota!
Think. Feel. Drive.

Jano
Wyjadacz
Posty: 429
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17
Podziękował;: 125 razy
Otrzymał podziękowań: 86 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: Jano »

Coś się chyba posypało z mapą v3 - nie wyświetla skrzynek (Opera, FF). Mapa v2 działa.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

areckis
Wyjadacz
Posty: 225
Rejestracja: piątek 14 sierpnia 2015, 12:40
Podziękował;: 45 razy
Otrzymał podziękowań: 45 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: areckis »

Awaryjniejszy też nie pobiera keszy.

kojoty
Rada Techniczna
Posty: 335
Rejestracja: środa 26 listopada 2014, 14:14
Podziękował;: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 213 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: kojoty »

już chyba powinno być OK (przynajmniej mapa działa) - sprawdźcie...

areckis
Wyjadacz
Posty: 225
Rejestracja: piątek 14 sierpnia 2015, 12:40
Podziękował;: 45 razy
Otrzymał podziękowań: 45 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: areckis »

OK! :)

Jano
Wyjadacz
Posty: 429
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17
Podziękował;: 125 razy
Otrzymał podziękowań: 86 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: Jano »

Potwierdzam, mapa Flopa też wróciła do życia :). Dzięki.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Pawel brasia
Forumator
Posty: 1793
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Podziękował;: 246 razy
Otrzymał podziękowań: 305 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: Pawel brasia »

Chyba jakiś błąd, bo jak w wyszukiwarce mapy wpisuję "San Escobar" to mapa pokazuje San Francisco.
:lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Rob
Forumator
Posty: 888
Rejestracja: wtorek 15 czerwca 2010, 11:26
Podziękował;: 64 razy
Otrzymał podziękowań: 62 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: Rob »

hehe
ObrazekObrazek

parlando
Forumator
Posty: 885
Rejestracja: poniedziałek 13 maja 2013, 20:57
Podziękował;: 341 razy
Otrzymał podziękowań: 182 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: parlando »

Od kilku dni czasami nie ma skrzynek na mapie:/

kojoty
Rada Techniczna
Posty: 335
Rejestracja: środa 26 listopada 2014, 14:14
Podziękował;: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 213 razy

Re: nowa mapa v3

Post autor: kojoty »

parlando pisze:Od kilku dni czasami nie ma skrzynek na mapie:/
i nie jest to przypadek ale głębszy problem z generowaniem tail mapy z którym się borykamy (tzn. borykaliśmy się dwa razy: w środę i dziś).
NIe będę was zanudzał technicznymi aspektami problemu, mam nadzieję, że starczy powiedzieć, że pracujemy nad naprawieniem tego - ale jak widać jeszcze nie całkiem nam się udało.

ODPOWIEDZ