@Łza, okej, jestem w stanie zrozumieć rozgoryczenie. Kupę czasu tu jesteś, więc sam wiesz, jakie zmiany na przestrzeni lat tu zachodziły i jakie burze historycznie przetaczały się przez to forum. Ale nie doświadczyłem dotychczas takiego ogromu nienawiści. Z dalszych wypowiedzi pojawiających się na forum nie wynika kompletnie nic nowego - to tylko dalsze utarczki słowne. Po lekturze ostatnich postów moje odczucie jest takie że:
- RR to oszuści, dawne RR to też oszuści, ale jednak ostatnie RR to bardziej i bez względu na to co zrobią /napiszą to zrobili źle/skłamali. (jakoś znajomo to wygląda...).
Przyczepiłeś się maili, ale jeśli chcesz znać moje zdanie - brakowało mi na przestrzeni czasu właśnie takiego przepływu kluczowych informacji. Zaglądam na OC faktycznie rzadko, pracuję na ściągniętych bazach i nie odnotowuję w portalu swoich znalezień. Nie mam bieżącej wiedzy na temat życia OC. Mail dotyczący wyborów dla mnie był strzałem w dziesiątkę i żałuję że użytkownicy np. nie są też informowani mailowo o zmianie regulaminu czy modyfikacjach na OC.PL. Dostrzegam więc plusy i niewykorzystane możliwości "akcji spamowej". Chciałbym by mailing, tak jak w geocaching.com, był wykorzystywany.
Teraz, po atmosferze tutaj panującej, oczekuję wyłącznie nagonki także na moją osobę, bo pozwoliłem się nie zgodzić z pewnymi stwierdzeniami. Z resztą już ktoś sięgnął po argument dotyczącej mojej aktywności

Tak jak by mnożenie skrzynek czy wpisów było wyznacznikiem jakości i aktywności.
[img]http://img91.imageshack.us/img91/7315/696y.gif[/img]na lewo... na prawo... w górę i w dół...