problem z "szukaj skrzynki"

to głównie miejsce przeznaczone dla Was...

Moderator: Moderatorzy

Mensor
Bywalec
Posty: 32
Rejestracja: wtorek 15 marca 2011, 19:15
Podziękował;: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 0

problem z "szukaj skrzynki"

Post autor: Mensor »

Cześć!
Od dwóch dni mam problem z wyszukiwaniem keszy tzn. jeżeli wyszukuję np. wg odległości lub miejscowości a system znajduje kilkadziesiąt, -set skrzynek, to pokazuje tylko pierwszą stronę (pierwsze 20 keszy) i nie da się przejść na kolejne strony. Prawidłowo działa tylko "szukaj" w "Opcje wyszukiwania" pod warunkiem, że szuka wszystkiego. Przy zaznaczeniu/odznaczeniu filtrów znowu pokazuje tylko 1 stronę. Ma ktoś podobnie, czy tylko u mnie coś się zepsuło?
pzdr
Mensor

Obrazek ObrazekObrazek

Jano
Wyjadacz
Posty: 426
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17
Podziękował;: 125 razy
Otrzymał podziękowań: 83 razy

Re: problem z "szukaj skrzynki"

Post autor: Jano »

Ja mam tak samo przy włączonym interaktywnym sortowaniu. Po wyłączeniu sortowania wszystko wraca do normy.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Whatever
Wyjadacz
Posty: 418
Rejestracja: środa 14 maja 2008, 09:22
Podziękował;: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy

Post autor: Whatever »

Interaktywne sortowanie też nawala, nie da się przełączyć stron, widać tylko pierwszą

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ