Miałem nie drążyć wątków i pomysłów ArkaPro, ale jednak...
@Krystian, @Got, tu nie chodzi o to, kto i czy w ogóle może krytykować RR. Ja tu krytyki się nie doszukuję. Myślę, że Hernowi, Keisorowi chodzi o to, że ArekPro ma 12 znalezień i 35 postów na forum - głównie dotyczących interpretacji regulaminu, referendów, jak słupki urosną itp. Czyli mamy keszera teoretyka, który drążyć będzie nasze 'prawo', a w teren nie idzie.
Sorry, ale już na co dzień w pracy mam do czynienia z przepisami tworzonymi przez mądre głowy zza biurka, które nie są praktykami - i mam czasami dość. Jeżeli za tworzenie reguł panujących na OC weźmie się równie niedoświadczona osoba to słabo to widzę.
@ArekPro - jeśli chcesz zmieniać OC na lepsze, zawsze możesz kandydować do RR. Ostatnio łatwiej wygrać, bo na 5 miejsc było 8 chętnych

Pewnie myślisz "któż na mnie zagłosuje?". Ano jeśli założysz kilka gwiazdkowych keszy (a by to zrobić trzeba jeszcze więcej znaleźć - i to właśnie takich wypasionych, by mieć jakieś 'pojęcie', że kesze to nie tylko eppendorfki i zakopki), pojawisz się na kilku spotkaniach, może zostaniesz przewodnikiem, zaprezentujesz kilka ciekawych pomysłów - może wtedy i ja oddam swój głos na Ciebie
Tak więc na razie proponuję wyjście w teren, ta politykę szkoda pogody.