Wiesz, że niebrasia pisze:Czy Liberum Veto ma być tym nowatorskim wzorem?

Moderator: Moderatorzy
Jeśli wg Ciebie gorsze rzeczy w przeszłości się działy niż bezpodstawne wyeliminowanie użytkownika na 3 miesiące z zabawy, tylko dlatego że się do niego (użytkownika) jest wrogo nastawionym i akurat się dostało do władzy (RR) i ma się odpowiednie przyciski do dyspozycji - to napisz o tym. Sam jestem ciekaw co było gorszego od 2008 roku - czyli odkąd się bawię na oc.plchinczyk pisze:I tu się ubawiłem jak nic, ale to na prawdę jest temat na osobny wątek , bo zdecydowanie byłoby o czym pisać
Chyba się nie dowiemy, bo z obecnej RR tylko R00t ma odwagę cywilną i jaja żeby tutaj na forum dyskutować, również ze swoimi zagorzałymi sympatykami (Łowca i Ranwers).got100 pisze:Dowiemy się w końcu, kto te przyciski nacisnął, czy się nie dowiemy?
art_noise pisze:Chyba się nie dowiemy, bo z obecnej RR tylko R00t ma odwagę cywilną i jaja żeby tutaj na forum dyskutować, ......got100 pisze:Dowiemy się w końcu, kto te przyciski nacisnął, czy się nie dowiemy?
zapytajcie innych członków RR, mailowo na PW. Ja wiem jak kto głosował, ale nie będę się za nikogo wypowiadać bo to nie ładnie, a może też inni nie życzą sobie ujawniania ich głosów. Ja szczerze mam nadzieję, że się wypowiedzą.got100 pisze:Ja jednak chciałbym wiedzieć, kto nacisnął te cholerne przyciski. r00t7, z Tobą jest najlepszy kontakt z RR, powiedz nam, czy jest szansa na ujawnienie tej tajemnicy?
r00t7 pisze:zapytajcie innych członków RR, mailowo na PW. Ja wiem jak kto głosował, ale nie będę się za nikogo wypowiadać bo to nie ładnie, a może też inni nie życzą sobie ujawniania ich głosów. Ja szczerze mam nadzieję, że się wypowiedzą.got100 pisze:Ja jednak chciałbym wiedzieć, kto nacisnął te cholerne przyciski. r00t7, z Tobą jest najlepszy kontakt z RR, powiedz nam, czy jest szansa na ujawnienie tej tajemnicy?
Jeśli głosowanie było 4:1 no to już wiadomo kto.got100 pisze:Ja jednak chciałbym wiedzieć, kto nacisnął te cholerne przyciski. r00t7, z Tobą jest najlepszy kontakt z RR, powiedz nam, czy jest szansa na ujawnienie tej tajemnicy?
art_noise pisze:Jeśli głosowanie było 4:1 no to już wiadomo kto.got100 pisze:Ja jednak chciałbym wiedzieć, kto nacisnął te cholerne przyciski. r00t7, z Tobą jest najlepszy kontakt z RR, powiedz nam, czy jest szansa na ujawnienie tej tajemnicy?
Jeśli 3:2 to mamy 4 opcje:
1) Leone na nie. Alex22, K&J, Ladymoon na tak
2) Alex22 na nie. Leone, K&J, Ladymoon na tak
3) K&J na nie (wersja humorystyczna). Leone, Alex22, Ladymoon na tak
4) Ladymoon nie nie. Alex22, Leone i K&J na tak
Wiecej opcji nie ma. I teraz może jakieś zakłady? Ja stawiam do puli 3 piwa na opcję... A nie powiemZakłady proszę zgłaszać na PW
Jeszcze mogą dojść opcje, gdy ktoś się wstrzymał. Chyba, że w głosowaniach RR nie ma 'neutralnych'?art_noise pisze: Wiecej opcji nie ma. I teraz może jakieś zakłady? Ja stawiam do puli 3 piwa na opcję... A nie powiemZakłady proszę zgłaszać na PW