Nie keszy premium raczej nie pokazuje. Swoją drogą ciekawy wynalazekElvis7 pisze:Czyli pokazuje kesze premium? A jak jest z wpisem do takiego kesza?Rob pisze:Nie wołaOsobiście używam do jako pobieracza skrzynek GC do locusa jak jestem w terenie.

Moderator: Moderatorzy
Nie keszy premium raczej nie pokazuje. Swoją drogą ciekawy wynalazekElvis7 pisze:Czyli pokazuje kesze premium? A jak jest z wpisem do takiego kesza?Rob pisze:Nie wołaOsobiście używam do jako pobieracza skrzynek GC do locusa jak jestem w terenie.
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?wp=GCXXXXX.r00t7 pisze:mozna zalogować korzystając z linka =waypointnie pamietam teraz jak wygląda cały
Tylko to pobiera tylko waypoint z kordami bez opisu, bez logów i podpowiedzi.geesoos pisze:Ja do pobierania do locusa uzywam geocaching4locus ale w starej wersji 1.4.2.5. Nie ma ograniczen w ilosci pobieranych skrzynek (maxymalnie 200), jedyny mankament to taki ze kazdorazowo po uruchomieniu lucusa i dodatku trzeba zalogowac sie na konto gc i przyznac dostep.
Starsza wersja, ta o ktorej pisalem pobiera calosc, opis podpowiedzi, logi. W nowszych wersjach tego dodatku zmienili to, dlatego caly czas dzialam na starszejHern pisze: Tylko to pobiera tylko waypoint z kordami bez opisu, bez logów i podpowiedzi.