No jasne, tylko po co robi takie szopki z iksami (rozumiem, że dla Ciebie takie zachowanie jest ok). Parę miesięcy temu rzeczony xxxxx napisał, że archiwizuje kesze, bo kończy zabawę z/w OC.pl. Wporzo, zbiera zabawki i zmienia piaskownicę. No to po co teraz znowu się loguje, zmienia nazwę użytkownika i robi takie cyrki? Dlatego uważam, że należy się ban.lukas_jaceq pisze:Czyli autor postanowił o archiwizacji, pokasowaniu wpisów i logowań. Zgodnie z regulaminem.
Rzeszowscy keszerzy....
Moderator: Moderatorzy
Re: Rzeszowscy keszerzy....
Odp: Rzeszowscy keszerzy....
Bo nie życzy sobie, żeby ludzie logowali znalezienia na jego zarchiwizowanych keszach. Jakby było inaczej to ustawiłby status na tymczasowo niedostępna.
-
- Wyjadacz
Re: Odp: Rzeszowscy keszerzy....
Rob odpowiedział dokładnie to samo co chciałem powiedzieć. Jakbyście nie logowali archiwizowanych to by nie cudował. Idąc twoim rozumowaniem to dla Ciebie też ban powinien być. Dlaczego? A bo tak. Skoro tak ochoczo serwujesz bany to i sam chętnie przyjmiesz prawda?Rob pisze:Bo nie życzy sobie, żeby ludzie logowali znalezienia na jego zarchiwizowanych keszach. Jakby było inaczej to ustawiłby status na tymczasowo niedostępna.
Fajnie że za mnie "rozumujesz". A wiec może i nie jest OK koleżeńsko. Ale zrobił porządek z wszelkim rodzajem nabijaczy statystyk. Staty Ci poleciały, ze masz problem z nieswoimi keszami?
[url=http://www.opencaching.pl/viewprofile.php?userid=2437][img]http://www.opencaching.pl/statpics/2437.jpg[/img][/url][url=http://geokrety.org/mypage.php?userid=909][img]http://geokrety.org/statpics/909.png[/img][/url]
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja pierdyle, czytam i oczom nie wierze. Weźcie mu zróbcie jeszcze lektykę i noście **** po skrzynki. Albo lepiej, dajcie mu awans do COGu i RR a co...
On sobie jaja z nas wszystkich robi a Wy wyjeżdżacie z niedopracowanym regulaminem.
Nie mam siły już na czytanie tych głupot- bawcie się dobrze we własnym sosiku.
B
>samorzutny ban na forum do odwołania<
On sobie jaja z nas wszystkich robi a Wy wyjeżdżacie z niedopracowanym regulaminem.
Nie mam siły już na czytanie tych głupot- bawcie się dobrze we własnym sosiku.
B
>samorzutny ban na forum do odwołania<
Pozdrawiam
Belushi
http://www.rzeszuf.com
Belushi
http://www.rzeszuf.com
No tak, bo mail do COGu gryzie, tak trudno napisać o blokadę wyświetlania skrzynki? Najlepiej zrobić "burdel" w bazie danych.
-
- Bywalec
r00t7Silent A pisze:Nie lepiej aby to on po prostu założył ten finał ? powinna być chyba jakaś weryfikacja chętnych do założenia finału a nie każdy kto chce może zakładać.Elvis7 pisze:No właśnie COG tego nie sprawdzi bo kesz nie idzie do weryfikacji- a kolega matilis- wybaczcie wytykanie paluchem jest i przewodnikiem,i członkiem COG, i mieszka w okolicy Rzeszowa. Czy on nie mógłby zostać niejako nadzorcą prawidłowości zainstalowania kesza?
Finał adwentu raczej do cog nie trafi;)
Potwierdzam slowa Krysiula, osobnik ow ma kolo 14 lat, opiekowali sie nim niewiele starsi ludzie.
tapnięte z defy
Dzięki wszystkim za "wsparcie" z tego co mi wiadomo finał Rzeszowski jest udany

Filmik Finały
! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler !
http://www.youtube.com/watch?v=PThec3xw ... ia6eWbxE0Q
! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler ! ! Uwaga Spojler !
Ostatnio zmieniony niedziela 11 maja 2014, 23:00 przez milos12345, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Centrum Obsługi Geocachera
Dobra, ja trochę ponarzekałem na keszerów z Rzeszowa, wątpiłem w jakość finału, ale miałem relacje z linii frontu i teraz jeszcze banan keszer zrobił film, dlatego przepraszam, że tak bardzo wątpiłem w milosa12345. Chociaż osobiście dalej uważam, że jakoś keszy należy kontrolować 

Do rzeszowskiego finału miałam najbliżej - 70km i po wszystkich opiniach o Rz. wybierałam się po niego dosyć negatywnie nastawiona. Na miejscu bardzo miłe zaskoczenie - całość bardzo profesjonalnie przygotowana i bardzo bogata zawartość.Elvis7 pisze:Dobra, ja trochę ponarzekałem na keszerów z Rzeszowa, wątpiłem w jakość finału, ale miałem relacje z linii frontu i teraz jeszcze banan keszer zrobił film, dlatego przepraszam, że tak bardzo wątpiłem w milosa12345. Chociaż osobiście dalej uważam, że jakoś keszy należy kontrolować
Pozostałe kesze, które odwiedziłam przy okazji były takie sobie, ale widziałam już gorsze w innych lokalizacjach.
Jadę na Narodowy Zjazd Schizofreników. Każdy kto jest kimś tam będzie.
-
- Bywalec
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymane podziękowania: 16 razy
[*]
P.S- pamiętajcie młody keszer też potrafi coś dobrego założyć i o gwiazdkowanego
.
Elvis7 masz racje trzeba bardzo uważnie kontrolować jakość, maskowanie i ukrycie ponieważ powstaje bardzo dużo słabych keszy i ukrytych jak śmieci oraz cieniutko wykonanych ,nie tylko w Rzeszowie a w całej polsce :-/ . Nie zawsze weryfikacja skrzynki przez cog wszystko przypilnuje więc to nie głupi pomysł aby przewodnicy sprawdzali skrzynki w realu :-/Elvis7 pisze:Dobra, ja trochę ponarzekałem na keszerów z Rzeszowa, wątpiłem w jakość finału, ale miałem relacje z linii frontu i teraz jeszcze banan keszer zrobił film, dlatego przepraszam, że tak bardzo wątpiłem w milosa12345. Chociaż osobiście dalej uważam, że jakoś keszy należy kontrolować
P.S- pamiętajcie młody keszer też potrafi coś dobrego założyć i o gwiazdkowanego

- Użytkownicy, którzy podziękowali autorowi milos12345 za post (razem 2):
- muitnelis • 3grona
-
- Bywalec
Finał Rzeszowski
Dziś Byłem w okolicy finału więc postanowiłem zobaczyć jak się trzyma , Pod chodzę pod maskowanie w okolicy nic się nie zmieniło , sprawdzam czy skrzynka jest na miejscu ukrycia i kurde wielkie zdziwienie kesza brak . Nikogo za rękę złapałem więc nie oskarżam , powiem tak wyłożyłem pieniądze , serce i czas na finał myśląc że sobie pożyje ale po niecałym miesiącu od założenia finału w terenie już skrzynki nie ma więc zostaje mi tylko dodać , że finał jest czasowo niedostępna . z reaktywuje finał ale z pewnością miejsce będzie daleko od cywilizacji .
Ręce opadają
Dziś Byłem w okolicy finału więc postanowiłem zobaczyć jak się trzyma , Pod chodzę pod maskowanie w okolicy nic się nie zmieniło , sprawdzam czy skrzynka jest na miejscu ukrycia i kurde wielkie zdziwienie kesza brak . Nikogo za rękę złapałem więc nie oskarżam , powiem tak wyłożyłem pieniądze , serce i czas na finał myśląc że sobie pożyje ale po niecałym miesiącu od założenia finału w terenie już skrzynki nie ma więc zostaje mi tylko dodać , że finał jest czasowo niedostępna . z reaktywuje finał ale z pewnością miejsce będzie daleko od cywilizacji .
Ręce opadają

Welcome to the real world.milos12345 pisze:Finał Rzeszowski
Ręce opadają
Niestety to jest ból autorów skrzynek - skrzynki giną, są niszczone, demolowane itd, itd. Nigdy nie da się tego wyeliminować, można trochę to ograniczyć robiąc lepsze maskowania - co mugol nie dojrzy to nie zniszczy.
Skontaktuj się najpierw z etna&mars, czy zmiana współrzędnych już opublikowanego finału wchodzi technicznie w gręmilos12345 pisze:Finał Rzeszowski
. z reaktywuje finał ale z pewnością miejsce będzie daleko od cywilizacji .
Ręce opadają
A nie uważacie, że zamieszczone filmiki Banana na YouTube mogą się przyczynić do znajdywania i niszczenia przez mugoli skrzynek. Niby dla niezalogowanych osób nie widać współrzędnych i mapy, ale na filmach widać o wiele więcej. Z ciekawości idą w te miejsca bo je znają i je niszczą...
Może gdyby ten filmik był w telewizji to tak. A oglądalność kanału Banana nie jest oszałamiająca (300 wyświetleń dla rzeszowskiego finału adwentowego) z czego 99% widzów to keszerzy po linku z FB.Jażdżu pisze:A nie uważacie, że zamieszczone filmiki Banana na YouTube mogą się przyczynić do znajdywania i niszczenia przez mugoli skrzynek. Niby dla niezalogowanych osób nie widać współrzędnych i mapy, ale na filmach widać o wiele więcej. Z ciekawości idą w te miejsca bo je znają i je niszczą...