rubeus pisze:łza - no sorry, ale wystarczyło
a) zrobić bardziej neutralny opis eventu, bez bezpośredniego odnoszenia się do tego na OC
b) nie robić z siebie idioty niewiedzącego o co chodzi z linkami po uwadze recenzenta
c) pomyśleć minutę
Sorry Rubeus, teraz to Ty udajesz, że nie wiesz o co chodzi.
Linki były be? Łza grzecznie usunął, mimo że się z tym nie zgadzał. Jak już pająk nie mógł się do tego doczepić, to wynalazł jakiś inny zarzut z d... i zanim Łza miał szansę się do niego odnieść to iwent uwalił, zeby czasem Łza nie miał możliwości poprawienia opisu.
A co do linków - ciekawe co byś powiedział, gdyby MegaGórzno zostało uwalone, bo był odnośnik do strony www, na której były informacje o autobusach? Też byś sam sobie powiedział, że trzeba było "pomyśleć minutę"?
rubeus pisze:Mam czasem wrażenie, że kilka osób na OC z południowych rejonów naszej polskiej ziemi, świadomie drażni się z jednym z polskich recenzetnów, aby pokazać, jakie to GC jest be i w ogóle... i pradować potem w aureoli świętego męczennika za sprawę. A odbija się to czkawką dla o wiele większego grona szukaczy, bawiących się i tu i tu...
A ja odnoszę wrażenie, że jak wszedłeś do Stowarzyszenia GC to nagle zmieniła Ci się perspektywa. I nagle przestajesz zauwazać to co na tamtym forum wypisują uboty i spółka i nagle stałes się obrońcą GC.
rubeus pisze:Jakoś przez te kilka lat zakładania keszy w obu serwisach, nie miałem problemów (może, poza jednym przypadkiem na samym początku zabawy, kiedy skrzynka została uznana za zakopaną w ziemi - ale wsytarczyło zmienić sposób maskowania i było po sprawie ) z ich publikacją. Podobnie sprawa wyglądała z eventami...
A ja miałem problemy. To czegoś dowodzi?