Tylko nie używajcie za dużo bo to kosztuje (albo się limity wyczerpią)

Napiszę do Floppa jak to działa u niego - bo aż ciekaw jestem czy płaci czy ruch tak mały.
Moderator: Moderatorzy
Tylko nie używajcie za dużo bo to kosztuje (albo się limity wyczerpią)
AAA.. czyli chodzi tylko o link do waypointow - no spoko - można dodać. Żaden problem.
W "darmowych" 200 USD ma ok 28 000 wyświetleń mapy dynamicznej. Pewnie mu to wystarcza z zapasem. My generowaliśmy ponad 150 000.
a to ciekawe... czy my w kodzie mamy jeszcze jakies wołania do google api? musze sprawdzić w wolnej chwili (tylko ostatnio nie mam wolnych chwil...)deg pisze: ↑wtorek 10 grudnia 2019, 10:04W "darmowych" 200 USD ma ok 28 000 wyświetleń mapy dynamicznej. Pewnie mu to wystarcza z zapasem. My generowaliśmy ponad 150 000.
Żeby było ciekawiej - cały czas produkujemy jakieś niewielkie ilości zapytań do Google API, na co Google reaguje radosnym pokazaniem środkowego palca (błędy: 100%). Dane z 30 dni:
Zrzut ekranu (53).png
"Moje trasy" i wszystko, co się z tym wiąże.kojoty pisze: ↑wtorek 10 grudnia 2019, 11:05a to ciekawe... czy my w kodzie mamy jeszcze jakies wołania do google api? musze sprawdzić w wolnej chwili (tylko ostatnio nie mam wolnych chwil...)deg pisze: ↑wtorek 10 grudnia 2019, 10:04W "darmowych" 200 USD ma ok 28 000 wyświetleń mapy dynamicznej. Pewnie mu to wystarcza z zapasem. My generowaliśmy ponad 150 000.
Żeby było ciekawiej - cały czas produkujemy jakieś niewielkie ilości zapytań do Google API, na co Google reaguje radosnym pokazaniem środkowego palca (błędy: 100%). Dane z 30 dni:
Zrzut ekranu (53).png