nowa mapa v3

Wszystko co może pomóc w rozwoju serwisu opencaching.pl, sugestie, pomysły, także zauważone błędy

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
brasia
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 1739
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Lokalizacja: Poznań

Re: nowa mapa v3

Post autor: brasia » niedziela 24 stycznia 2016, 14:37

kojoty pisze:Na tę chwilę zrobiłem już działający filtr...
Super, chyba można wdrożyć na stałe. :)
areckis pisze:Idąc dalej - pokaż/ukryj znalezione GŚ.
Tego brakuje najbardziej: zarówno w spisie GŚ jak i na mapie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
dallas
Wyjadacz
Posty: 418
Rejestracja: czwartek 21 czerwca 2012, 22:17

Re: nowa mapa v3

Post autor: dallas » poniedziałek 25 stycznia 2016, 09:13

Świetna robota, kolejny krok do przodu w funkcjonalności geościeżek :)

Awatar użytkownika
Driver
Bywalec
Posty: 70
Rejestracja: niedziela 29 grudnia 2013, 01:47

Re: nowa mapa v3

Post autor: Driver » wtorek 26 stycznia 2016, 08:33

Wielkie, wielkie dzięki, bo to zarąbista robota!
Think. Feel. Drive.

Jano
Wyjadacz
Posty: 417
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17

Re: nowa mapa v3

Post autor: Jano » czwartek 07 kwietnia 2016, 07:16

Coś się chyba posypało z mapą v3 - nie wyświetla skrzynek (Opera, FF). Mapa v2 działa.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

areckis
Wyjadacz
Posty: 225
Rejestracja: piątek 14 sierpnia 2015, 12:40

Re: nowa mapa v3

Post autor: areckis » czwartek 07 kwietnia 2016, 08:21

Awaryjniejszy też nie pobiera keszy.

kojoty
Rada Techniczna
Posty: 326
Rejestracja: środa 26 listopada 2014, 14:14

Re: nowa mapa v3

Post autor: kojoty » czwartek 07 kwietnia 2016, 08:29

już chyba powinno być OK (przynajmniej mapa działa) - sprawdźcie...

areckis
Wyjadacz
Posty: 225
Rejestracja: piątek 14 sierpnia 2015, 12:40

Re: nowa mapa v3

Post autor: areckis » czwartek 07 kwietnia 2016, 08:46

OK! :)

Jano
Wyjadacz
Posty: 417
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17

Re: nowa mapa v3

Post autor: Jano » czwartek 07 kwietnia 2016, 11:29

Potwierdzam, mapa Flopa też wróciła do życia :). Dzięki.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
brasia
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 1739
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Lokalizacja: Poznań

Re: nowa mapa v3

Post autor: brasia » piątek 13 stycznia 2017, 15:49

Chyba jakiś błąd, bo jak w wyszukiwarce mapy wpisuję "San Escobar" to mapa pokazuje San Francisco.
:lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Rob
Forumator
Posty: 888
Rejestracja: wtorek 15 czerwca 2010, 11:26
Lokalizacja: Kalety

Re: nowa mapa v3

Post autor: Rob » piątek 13 stycznia 2017, 17:16

hehe
ObrazekObrazek

parlando
Forumator
Posty: 884
Rejestracja: poniedziałek 13 maja 2013, 20:57

Re: nowa mapa v3

Post autor: parlando » sobota 25 marca 2017, 08:30

Od kilku dni czasami nie ma skrzynek na mapie:/

kojoty
Rada Techniczna
Posty: 326
Rejestracja: środa 26 listopada 2014, 14:14

Re: nowa mapa v3

Post autor: kojoty » sobota 25 marca 2017, 09:57

parlando pisze:Od kilku dni czasami nie ma skrzynek na mapie:/
i nie jest to przypadek ale głębszy problem z generowaniem tail mapy z którym się borykamy (tzn. borykaliśmy się dwa razy: w środę i dziś).
NIe będę was zanudzał technicznymi aspektami problemu, mam nadzieję, że starczy powiedzieć, że pracujemy nad naprawieniem tego - ale jak widać jeszcze nie całkiem nam się udało.

ODPOWIEDZ