Strona 102 z 103

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 01 maja 2020, 21:19
autor: Azymut
Wysypały się wykresy skrzynek znalezionych i założonych na profilach użytkownika (wyświetla się JpGraph Error: 25092).

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 01 maja 2020, 21:50
autor: deg
Azymut pisze: piątek 01 maja 2020, 21:19 Wysypały się wykresy skrzynek znalezionych i założonych na profilach użytkownika (wyświetla się JpGraph Error: 25092).
Naprawione. Sprawdź proszę.

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 01 maja 2020, 22:30
autor: Azymut
Ale błyskawica! Jest ok, dzięki :)

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: czwartek 14 maja 2020, 15:56
autor: ronja
Czy problem w wyszukiwarce to jakaś grubsza sprawa? Miałem wrażenie, że przez chwilę było OK, ale dzisiejsze wyniki (poza liczbą znalezionych pozycji) znowu nie dają listy. Podobnie jest przy sprawdzaniu liczby aktywnych keszy w profilu usera - liczba OK, lista już nie.

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: czwartek 14 maja 2020, 18:57
autor: uhuhu
Temat zgłoszony już z rana, toteż trzymamy kciuki, by listy wyników wyszukiwań wróciły do normy.

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 15 maja 2020, 17:19
autor: ronja
OK, wróciło :)

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: czwartek 21 maja 2020, 00:30
autor: Leone
mhm... wyszukiwarka znów leży

Obrazek

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: czwartek 21 maja 2020, 18:54
autor: Qlas01
Przeglądałem sobie dziś sprawności w profilu, by przejrzeć poziomy sprawności. Niestety wyświetliły mi się tylko takie małe kwadraciki:
Błąd w sprawnościach.png
Błąd w sprawnościach.png (61.85 KiB) Przejrzano 3108 razy

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 22 maja 2020, 12:39
autor: wallon1
U mnie chyba wszystko w porządku.

A tak przy okazji. Zawsze zwijam "Sprawności", bo zajmują dużo miejsca na ekranie i mnie denerwują. A teraz, poszukując tego, o czym napisałeś, znalazłem bogate źródło informacji, szczególnie przydatne w przygotowaniach do kolejnego wyjazdu w dany region.

Qlas01, wielkie dzięki.

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 22 maja 2020, 15:44
autor: Qlas01
Już wszystko działa u mnie, dziękuję :D

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: wtorek 09 czerwca 2020, 20:20
autor: Psikiszek
Cześć
Może temat był poruszany, więc proszę mnie nie niszczyć jak na elektrodzie :) Bawiąc się dzisiaj quizami i opensprawdzaczem przy dziesiątej skrzynce powiedziało mi że na godzinę wystarczy, czyli przekroczyłem limit. Myślałem że to działa na 10 nieprawidłowych prób. Okazało się że nawet jak zrobisz 10 quizów dobrze to już na jedenasty i tak musisz poczekać. Czy w ogóle jest możliwe tak zrobić, że te prawidłowe próby nie są zliczane przez opensprawdzacz?

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: środa 10 czerwca 2020, 00:36
autor: deg
Psikiszek pisze: wtorek 09 czerwca 2020, 20:20 Może temat był poruszany
Ta.... leży i czeka cierpliwie od 3 lat - https://github.com/opencaching/opencach ... issues/869

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: piątek 12 czerwca 2020, 15:51
autor: RoDaJJ
Czy ktoś zwrócił uwagę, że przynajmniej od czwartku 12.06.20 wyszukiwanie skrzynek zwraca pustą listę ?
Niezależnie od tego z której możliwości wyszukania skrzynki korzystamy otrzymujemy tylko liczbę skrzynek spełniających warunki wyszukiwania oraz pustą ich listę.
Ta niedogodność już występowała... ale sporadycznie.

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: niedziela 27 września 2020, 10:44
autor: xmall
Takie małe coś. Skrytka OP11C9 https://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=4555
Po przewinięciu strony do logów strona się rozkrzacza. Sprawdzałem na kilku przeglądarkach.

Re: [Nowy Layout OCPL] Błędy i regresje

: niedziela 27 września 2020, 12:48
autor: krystiant
Fotka z logu ziellonej z 2020-08-19 coś psuje... Jak sobie usunąłem u siebie przez "zbadaj element" i usuń to było OK, a obraz ma w css class="fancybox-image", w której height=100% (usunięcie tego class="fancybox-image" też naprawia)

Żeby było naprawione dla wszystkich, to albo ziellona musi jakoś wyedytować swój log, albo ktoś z dostępem do kodu (RT?) poprawić w tym logu...

A nie, sorry... to fotka wrzucona przez Bogdana psuje, u ziellonej jest OK.