1. brak reakcji
2. tu jest na to lepsze miejsce

Fajnie byłoby, gbyby w wyszukiwaniu rozdzielić "zarchiwizowane" i "tymczasowo niedostępne"
Moderator: Moderatorzy
W wyszukiwarce nie ma, ale na mapie zaznaczasz "Bądź pierwszy przy skrzynce!" - nie jest ich aż tyle żeby wyszukiwanie "oczne" na mapie nie wystarczyło.Qwerty256 pisze:Nie znalazlem w wyszukiwrace mozliwosci wyszukania wszystkich skrzynek ktore jeszcze nie byly znalezione ani razu.. nie widze czy nie ma ?
Coś dziwnego jest w ogóle z tym filtrowaniem. Jak ustawisz np. żeby pokazywał od znakomitych do znakomitych (czyli tylko znakomite) to niektóre tak ocenione pokazuje a inne nie.Saimek pisze:Oooo... Dzięki
Miałem ustawione pokaż skrzynki z od słaba do dobra...
i przez to jej nie pokazało. zmienilem do znakomita i jest ok.
Kod: Zaznacz cały
gpsbabel -i gpx -f wyszukane.gpx -f tego_nie_chce.gpx -x duplicate,shortname -o gpx -F kesze_bez_niechcianych.gpx
podsuwam ponownie post kolegismok6 pisze:Mam takie pytanie, czy jest możliwość, żeby wyszukiwać skrzynki, po kilku warunkach naraz. Np. skrzynki danego użytkowanika zawierające w nazwie jakiś tekst, lub takie, które znalazł inny użytkownik? Niestety nie zauważyłem takiej opcji w wyszukiwarce.