Umyte i oklejone taśmą izolacyjną wyglądają prawie jak pudełka od kliszy
Mi się wydaje że będą dobre ale może ktoś powie czy są wytrzymałe itp.
Dziękuje i pozdrawiam

Moderator: Moderatorzy
Czasem sie nie da, drzewa bez dziupli i wystających korzeni też się zdarzają i to na dużym obszarze. Wolę większe kesze, ale próbując założyć własną skrzynkę musiałam się nakombinować, żeby ukryć coś większego niż mikro.maryush pisze:A może kesze większe robić?
I raczej w tym chodzeniu na łatwiznę upatrywałbym powodów zakładani mikro, a nie dlatego że się nie da. Bo tak lub inaczej dać to się daredfox pisze:Małe się łatwo się chowa więc ich jest najwięcej![]()
Przepraszam, że odgrzewam.redfox pisze:A co powiecie na pojemniki po farbach plakatowych?
Umyte i oklejone taśmą izolacyjną wyglądają prawie jak pudełka od kliszy
Mi się wydaje że będą dobre ale może ktoś powie czy są wytrzymałe itp.
Tzn jaki ? Bo każdy ma ma pewnie inne skojarzenia z podstwówką ...DeepBlue pisze: rozszedł się zapach przypominający czasy podstawówki.
Mowa o pojemniku po farbach plakatowych, więc zapach plakatówek.miklobit pisze:Tzn jaki ? Bo każdy ma ma pewnie inne skojarzenia z podstawówką ...
Skoro ma uszczelkę to pewnie jest szczelny. Choć inne tej wielkości szczelnie zakręcane pojemniki zwykle kosztują kilka razy mniej ( chyba że potraktujemy sprzedawaną zawartość jako początkowe wyposażenie keszajezioro pisze:a próbował już ktos używać czegos takiego ?
taki o wodoszczelny pojemniczek na zapałki