geokret a zagranica

Zaczynasz zabawę, tu znajdziesz pożyteczne informacje. Tu również możesz się przywitać...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
TolBoy
Bywalec
Posty: 65
Rejestracja: czwartek 28 kwietnia 2011, 22:50
Lokalizacja: Rybnik

geokret a zagranica

Post autor: TolBoy » niedziela 08 maja 2011, 23:00

moge zabrac geokreta z terenu polski i ulokowac go np : w Chinach ? czy geokrety obowiazuja tylko w PL ?
GPSmap 64st, Edge 800

Obrazek Obrazek Obrazek

MardoQ
Wyjadacz
Posty: 276
Rejestracja: niedziela 26 lipca 2009, 15:25
Lokalizacja: Wrocław / Świdnica
Kontakt:

Re: geokret a zagranica

Post autor: MardoQ » niedziela 08 maja 2011, 23:40

Spokojnie możesz zabrać za granicę, ważne żeby został włożony do geocache. Na stronie geokretów jest instrukcja jak logować przeniesienia do skrzynek w innych systemach/stronach http://wiki.opencaching.pl/index.php/GeoKrety_-_pomoc http://geokrety.org/help.php#locationdlagc
Obrazek
Michał vel. MardoQ | Krytykuję krytykowanie innych
Jeżeli ktoś pomógł Ci w Twoim temacie - kliknij Obrazek To nic nie kosztuje

Awatar użytkownika
Voit
Forumator
Posty: 1161
Rejestracja: poniedziałek 03 marca 2008, 09:26
Lokalizacja: Gdańsk

Re: geokret a zagranica

Post autor: Voit » poniedziałek 09 maja 2011, 08:41

MardoQ pisze:Spokojnie możesz zabrać za granicę, ważne żeby został włożony do geocache. (...)
...Nie musisz logować geokreta w skrzynce geocache.
Wystarczy, że podasz współrzędne miejsca, w którym go pozostawiłeś lub przekazałeś.
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30

ODPOWIEDZ