[Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Wszystkie narzędzia, wtyczki, programy itp. pomocne przy znajdowaniu skrzynek i dbaniu o lasy...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Layio
Bywalec
Posty: 35
Rejestracja: sobota 27 sierpnia 2011, 11:40
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: Layio »

Awaryjnieszy przestał działać z najnowszą wersją Locusa, podczas importu pliku następuje nieznany błąd.

Kika
Stały bywalec
Posty: 139
Rejestracja: piątek 12 września 2008, 23:59
Podziękował;: 77 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: Kika »

Dzięki za ostrzeżenie - czyli na razie nie update'ować Locusa.
czy ktoś z bardziej kumatych członków naszej społeczności mógłby w wolnej chwili rzucić na to okiem? Plizz...

Awatar użytkownika
Layio
Bywalec
Posty: 35
Rejestracja: sobota 27 sierpnia 2011, 11:40
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: Layio »

Napisałbym do autora Locusa, ale okazuje się że awaryjnieszego nie ma już w Sklepie Play. Szkoda w sumie, bo to jedyna sensowna aplikacja do pobierania GPX z telefonu na szybko.

parlando
Forumator
Posty: 885
Rejestracja: poniedziałek 13 maja 2013, 20:57
Podziękował;: 341 razy
Otrzymał podziękowań: 182 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: parlando »

A ja zaktualizowałem i u mnie działa normalnie. Chyba, że była w międzyczasie jeszcze jakaś poprawka, bo dopiero dzisiaj mi się zaktualizował.

Kika
Stały bywalec
Posty: 139
Rejestracja: piątek 12 września 2008, 23:59
Podziękował;: 77 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: Kika »

Nie no - ewidentnie coś się zrąbało. Po aktualizacji ładuje mi dla jednej lokalizacji tylko 3 kesze, dla innej (testowej) tylko jednego kesza - choć pokazuje, że niby ściąga cały obszar. Przy ręcznej próbie zaimportowania ściągniętego przez Awaryjniejszy .gpx'a wyskuje już tylko powiadomienie "błąd pliku gpx ...". Lipa ;(

parlando
Forumator
Posty: 885
Rejestracja: poniedziałek 13 maja 2013, 20:57
Podziękował;: 341 razy
Otrzymał podziękowań: 182 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: parlando »

OK, faktycznie. Po prostu sprawdziłem dla terenu gdzie przybyło za mało skrzynek i z małym promieniem:) Teraz sprawdziłem centrum Łodzi, gdzie w ogóle nie miałem ściągniętych keszy i w promieniu 3km zapisała się tyko 1 skrzynka.

Awatar użytkownika
tuchlin
Wyjadacz
Posty: 271
Rejestracja: czwartek 12 czerwca 2008, 02:05
Podziękował;: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: tuchlin »

jest lipa z nim, ale dzięki temu zacząłem używać c:geo i okazuje się, że to przyjazny w obsłudze program. natomiast u mnie też padło po aktualizacji. da się z tym coś zrobić?
ObrazekObrazekObrazek

Jano
Wyjadacz
Posty: 427
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17
Podziękował;: 125 razy
Otrzymał podziękowań: 83 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: Jano »

Po dzisiejszej aktualizacji już wszystko działa :) w kontekście Awaryjniejszego, bo zarządzanie mapami nadal jest do bani.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

Kika
Stały bywalec
Posty: 139
Rejestracja: piątek 12 września 2008, 23:59
Podziękował;: 77 razy
Otrzymał podziękowań: 32 razy

Re: [Android/Freeware] Awaryjniejszy GPX

Post autor: Kika »

U mnie też działa :D magia!

ODPOWIEDZ