Garmin plug-in

Wszystkie narzędzia, wtyczki, programy itp. pomocne przy znajdowaniu skrzynek i dbaniu o lasy...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1828
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Podziękował;: 132 razy
Otrzymał podziękowań: 205 razy

Garmin plug-in

Post autor: ronja »

Od kilku dni nie aktywuje mi się wtyczka Garmina, a tym samym nie mogę w prosty sposób zrzucać WP ze strony. Można "na okrętkę", ale po co, skoro jest plug-in. Wersja aktualna, komputer widzi gps-a, ale nic więcej. Macie jakiś pomysł ?
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lza
Rada Techniczna
Posty: 1619
Rejestracja: poniedziałek 19 października 2009, 10:01
Podziękował;: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 307 razy

Re: Garmin plug-in

Post autor: Lza »

prawdopodobnie masz już starą wersję. kliknij i zobacz. jeśli tak, z tej samej stronki masz link do pobrania nowej wersji pluginu.

http://www8.garmin.com/products/communicator/test/

Awatar użytkownika
Lza
Rada Techniczna
Posty: 1619
Rejestracja: poniedziałek 19 października 2009, 10:01
Podziękował;: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 307 razy

Re: Garmin plug-in

Post autor: Lza »

chociaż nie, u mnie też nie działa pomimo świeżego pluginu. coś jest ze stroną OC. Na "jedynie słusznym" serwisie plugin działa. na oc.com też działa.

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1828
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Podziękował;: 132 razy
Otrzymał podziękowań: 205 razy

Re: Garmin plug-in

Post autor: ronja »

Czyli problem z naszą stroną. Trudno, machnąłem przez MS. Jakby ktoś miał czas spojrzeć przez "Święta Majowe" na problem, to fajnie. Jak nie, to też da się żyć :)
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1828
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Podziękował;: 132 razy
Otrzymał podziękowań: 205 razy

Re: Garmin plug-in

Post autor: ronja »

Weekend majowy minął, to chciałbym odświeżyć temat. Nadal nie uaktywnia się :x
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Doc_with_the_dog
Forumator
Posty: 952
Rejestracja: niedziela 26 września 2010, 09:28
Podziękował;: 42 razy
Otrzymał podziękowań: 115 razy
Kontakt:

Re: Garmin plug-in

Post autor: Doc_with_the_dog »

Nie wiem czy o tym samym rozmawiamy, ale tak szczerze mówiąc u mnie to nigdy nie działało :D Pierwszym sposobem po zakupie Garmina był właśnie taki. Dopiero po telefonie "do przyjaciela" oświecono mnie, że w jaki sposób mam załadować WPy do urządzenia :)
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1828
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Podziękował;: 132 razy
Otrzymał podziękowań: 205 razy

Re: Garmin plug-in

Post autor: ronja »

Ładować punkty można na różne sposoby. Ale człowiek przyzwyczaja się do udogodnień, umieszczonych w serwisie (plug-in) i w chwili, gdy przestają one działać, odczuwa mały smutek po stracie :wink: Plug-inie Garmina ! WRÓĆ !
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
ronja
Forumator
Posty: 1828
Rejestracja: środa 24 września 2008, 19:51
Podziękował;: 132 razy
Otrzymał podziękowań: 205 razy

Re: Garmin plug-in

Post autor: ronja »

Rewelacja ! Dzisiaj chodzi, aż miło. Komu dziękować (bo chyba nie sam los to sprawił) ?
Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ