Najlepszy program dla Win CE

Wszystkie narzędzia, wtyczki, programy itp. pomocne przy znajdowaniu skrzynek i dbaniu o lasy...

Moderator: Moderatorzy

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Najlepszy program dla Win CE

Post autor: 50pln »

Od czytania tych wszystkich postow az mam metlik w glowie. Mam nawigacje samochodowa odblokowana z win ce. jaki w miare prosty, czytelny i uzyteczny program pod ten system polecacie.

Awatar użytkownika
Hern
Forumator
Posty: 1022
Rejestracja: wtorek 15 lipca 2008, 01:34
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy

Re: Najlepszy program dla Win CE

Post autor: Hern »

50pln pisze:Od czytania tych wszystkich postow az mam metlik w glowie. Mam nawigacje samochodowa odblokowana z win ce. jaki w miare prosty, czytelny i uzyteczny program pod ten system polecacie.
Wszystko zależy czego wymagasz od programu. Każdy jest inny i każdy ma coś lepszego od "innych".
ObrazekObrazekObrazek
NIE wyhaczam, NIE zaliczam, po prostu znajduję. A reszta o drzewo ...

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

chodzi mi zeby byl prosty i czytelny. no i oczywiscie na win ce 5

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

podaj marke urzadzenia - ja pozniej podam Ci na tacy linki do legal i free softu z mapami

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

mio moov 200pl

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

powinno robic:

pobierasz:

1. program do nawigacji: http://sim77.ws/en/russa/download zauwaz, ze masz wersje na CE, WM i dla normalnego Windowsa (mozesz przetestowac na kompie) oraz to ze wszystkie wersje sa portable
oczywiscie sa to wersje full i free

2. mapy: http://www.ump.waw.pl/wszystkie.html pobierasz wersje: (c) wersja tzw topo - rozpakowujesz - powinienes miec ponad 30 plikow z rozszezeniem .img
oczywiscie jest to wersja full i free

3. pobierasz program do konwersji (najnowsza wersje) z http://www.geopainting.com/en/ nie jest to wersja pelna, ale taka Ci wystarczy zwlaszcza, ze jest free

daj cynka jak skonczysz - dokoncze jak nakarmie mlodziez

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

i napotkalem problem. nie moge uruchomic russa. russace is not valid windows ce application

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

z autopsji wiem ze masz nie tego aygshell.dll - czesto sie tak dzieje po odblokowaniu CE

masz jakies 2-gie inne zrodlo odblokowania swojego sprzetu ? moze tam jest poprawny .dll

potem podam Ci wszystkie dll ktore wewalisz do katalogu russy

daj na p.w. swojego majla

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

odblokowalem nawigacje panelem. nic nie grzebiac w plikach z systemem. mail poszedl na pw

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

poszlo wgraj do ktalogu z russa

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

wrzucilem pliki do katalogu russy. nadal nic

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

to ostatnia szansa - wroc Mio w stan przed odblokowaniem CE i wtedy odpal russe - jesli to nie pomoze to kicha - brakuje Ci dll-ow - ale w przypadku Mio nie powiem jakich - tego sprzetu nie testowalem :D

Aha - przetestuj wesje WM z tymi dll !!!!!!!!!

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

no niestety. brak dll. moze jest jakis inny program niz russa?

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

Jak masz CE cos nie tegos - to pozostaje Ci tylko AutoMapa - niestety nie jest to soft darmowy a do tego daleko mu do topo - i do tego nie widze go w roli narzedzia do zabawy w skrzynki...

pokombinuj cos z tymi dll - nie raz pomoglo - nie ma bata musi robic :D

50pln
Nowy na forum
Posty: 12
Rejestracja: środa 16 września 2009, 15:05
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: 50pln »

rece opadaja z tym mio :)

ODPOWIEDZ