[kupię] laminator

kup, sprzedaj, zamień, zezłomuj, oddaj za friko...

Moderator: Moderatorzy

Marcin3066
Nowy na forum
Posty: 16
Rejestracja: niedziela 12 kwietnia 2009, 18:08
Lokalizacja: Gliwice

[kupię] laminator

Post autor: Marcin3066 » poniedziałek 04 maja 2009, 20:13

Ma ktoś do sprzedania laminator (sprawny;p) w miare tanio? Polowałem na ten z Tesco ale się nie udało;/ Jak co to priv:)
[url=http://www.opencaching.pl/viewprofile.php?userid=9101][img]http://www.opencaching.pl/statpics/9101.jpg[/img][/url][url=http://geokrety.org/mypage.php?userid=2760][img]http://geokrety.org/statpics/2760.png[/img][/url]

Pinio
Bywalec
Posty: 39
Rejestracja: poniedziałek 15 czerwca 2009, 21:10

Post autor: Pinio » środa 01 lipca 2009, 10:11

I jak? Znalazł się? Tak tylko pytam, bo również szukam - przejrzałem wszelkie ceneo, skąpce, allegro i nic taniego nie ma, przeważnie cena w okolicy 150 lub więcej. Jeśli ktoś ma dojście to byłoby fajnie bo chyba jest na to popyt.
Pzdr

Awatar użytkownika
Voit
Forumator
Posty: 1161
Rejestracja: poniedziałek 03 marca 2008, 09:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Voit » środa 01 lipca 2009, 10:15

Słabo szukałeś.
Na portalu aukcyjnym na "A" ceny laminatorów zaczynają się od ok 30-50 pln + przesyłka.

EDIT: poszła PW
..."Im bardziej jej szukam, tym bardziej jej tam nie ma"... trójmiasto, Kępa Redłowska (OP18B6), 29/05/2009 godz 22.30

Awatar użytkownika
Wanoga
Forumator
Posty: 792
Rejestracja: wtorek 27 maja 2008, 09:22
Lokalizacja: Gyddanyzc

Post autor: Wanoga » środa 01 lipca 2009, 10:35

Mój laminator kupiony tam za ww. kwotę (bodaj 30 + przesyłka) ma markę Tesco :wink:
"A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Obrazek

Awatar użytkownika
jakub_27
Stały bywalec
Posty: 166
Rejestracja: środa 03 czerwca 2009, 22:07
Lokalizacja: <*Łódź*> N51°44.806' E19°30.535'

Post autor: jakub_27 » środa 01 lipca 2009, 17:40

Ja również kupiłem laminator w Tesco za 39 zł - i mogę go z czystym sumieniem polecić, sprawuje się bez zarzutu, oczywiście mam na myśli zastosowania domowe, a nie przemysłowe :) Tydzień temu były jeszcze dostępne w łódzkim Tesco....
[color=#4040FF]Colorado 300 + GPMapa Topo, UMP-pcPL, Topo_PL_100[/color]
[url=http://www.opencaching.pl/viewprofile.php?userid=10680][img]http://www.opencaching.pl/statpics/10680.jpg[/img][/url][url=http://geokrety.org/mypage.php?userid=3051][img]http://geokrety.org/statpics/3051.png[/img][/url]
[color=#FF0000][b]Wódka, fason, kultura ...[/b][/color]

Pinio
Bywalec
Posty: 39
Rejestracja: poniedziałek 15 czerwca 2009, 21:10

Post autor: Pinio » czwartek 02 lipca 2009, 07:23

Wiecie co? U mnie na wsi tez jest Tesco, ale w nim jeszcze nie bylem. Wszystko przez to zwolnienie - mam L4, moge pokazac ...
Jak mi sie skonczy to z nimi ponegocjuje, moze da sie przez nich jakos sprowadzic, bo potwierdza sie z kilku zrodel, ze warto wlasnie ten model.

ODPOWIEDZ