dzejbi pisze: ↑wtorek 07 stycznia 2020, 22:06
Zapytaj więc "po co jest to zrobione" ? Miasto w lubelskim, część skrzynek w lubelskim część w podkarpackim jak wynika z mapy, choć wszystkie z opisu w podkarpackim. Zwykłe umieszczenie litery "T" w całości w jednym województwie usuwa te znaki zapytania. Więc po co ?
W zasadzie na forum się nie produkuje bo to i tak bez sensu. Ale ponieważ Witek w ogóle tu nie zagląda, niech będzie że udzielę Ci odpowiedzi na twoje wątpliwości. Po nic!!!. Z całym szacunkiem ale życiu by mi nie wpadło do głowy, że można wydumać taki problem. Wybacz ale dla mnie to można załatwić było jednym krótkim komentarzem że coś poszło nie tak. Ale tworzyć jakieś teorie.... szkoda czasu.
Wybierając lokalizację na T jedynym kryterium była pusta luka na mapie w którą można literkę wpasować tak aby nie kolidować z żadnym fizycznym keszem. A można by zamalować kolejną pustą lukę. Jeśli literka weszła Ci w jakiś planowany projekt to wystarczy powiedzieć a na pewno przepchniemy ją tak aby nie kolidowała z fizycznymi keszami. Nie widzę żadnego problemu tutaj.
I jeszcze kwestia
... choć wszystkie z opisu w podkarpackim...
mógłbyś wyjaśnić dokładniej o co chodzi?
Bo system sam podaje województwo ze współrzędnych. Rozumiem że chodzi aby ręcznie zmienić na Lubelskie? Czy się da? system dopuści?Zaraz sprawdzę, o ile właściciel jeszcze nie śpi.
W zasadzie już sobie sam sprawdziłem w między czasie.A więc skrypcik zakłada kesze na danej współrzędnej w ilości zadanej liczby keszy i przypadkowo wzięta była współrzędna wejściowa z granicy tego nieszczęsnego podkarpackiego. System przy quizach pozwala zmienić województwo ( choć byłem przekonany że nie pozwala lub kiedyś nie pozwalał). Ot przeoczenie. Więc zostanie to zmienione, temat można uznać za wyczerpany? Oczywiście jeśli o to Ci chodziło?
Ps. Jeszcze w ramach wątpliwości:
- to nie jest jedyna ścieżka która buja się po kilku województwach. Ot choćby Jlove łapie 2 województwa. i w sumie mi jest to obojętne. Bo i jakie to ma znaczenie? do stopni w województwach? dobrze kombinuje?
-:
Ten sposób umożliwia zakładanie skrzynek w dowolnym miejscu kraju ( i nie tylko ), bez konieczności jakiegokolwiek przemieszczania się. Można tym sposobem założyć skrzynkę "Fontanna Neptuna", przyjmując dowolne współrzędne {...}, założyć skrzynkę w swoim mieście....
Przecież to już jest od dawna, nawet kiedyś o to była burza na forum w temacie geoartu polski. W sumie czepiając się to jak to kesz pt" Projekt PL: Terespol [Art_123] - OP36C1" stoi pod Częstochową?Toż przecież opis jasno mówi o Terespolu. Wiem, wiem to przecież całkiem co innego... To tylko przykład że można dowolny problem sobie wymyślić.