Nie znam się to się wypowiem:
1. Zmiana robi wrażenie, to wszystko idzie w dobrym kierunku.
2. Sugestie ode mnie (bo się nie znam, ale postaram się konstruktywnie):
-
za free nie;
-
100% funkcjonalności zamieniłbym na
wszystkie funkcjonalności - niby 100% krócej pisane, ale spróbujcie wymówić, wtedy jest dłuższe i mniej jak zwarte, krótkie hasło, no i cyferki jakoś mi nie wyglądają w tej konfiguracji... a jak ktoś mówi, że słowo "wszystkie" już było przy "wszystko za free" to to jest właśnie multiplikacja przekazu
- liście jesienne (a wcześniej inne inności) rzeczywiście bym zmienił - nakładanie zdjęcia na zdjęcie/film (że w kontekście banera) nie jest ok - ostatecznie może jakaś grafika mniej intensywna na górze (żeby się nie gryzło) a bardziej na dole, współgrająca z tym, co jest na pierwszym planie...?
- wyszukiwarka: jak coś wpiszę i kliknę entera to mi ładnie wyszukuje skrzynkę, ale jak zaznaczę geościeżkę lub użytkownika i coś wpiszę, to wtedy już enter nie działa - niby nic, ale ja zawsze szukając enteruję więc zauważam.
3. Zmiana robi wrażenie, to wszystko idzie w dobrym kierunku!
EDIT:
Jeszcze nie wiem jakby to można było zrobić, ale przyszło mi do głowy, że w tworzenie strony można zaangażować Społeczność: np. ogłaszamy konkurs na najlepszy film do bannera...? Choć to może nie w sezonie zimowym gdy ludzie mniej na keszo jeżdżą.