@Wołki.lca:
W samym tym tu wątku napisałem już 11 postów próbujac wyjaśnić stanowisko RR w sprawie.
- dla Was to jest "zero dialogu".
Odpowiadam na Wasze i nie tylko Wasze posty. RR odpowiada na każde zgłoszenie (te bany to też jest odpowiedź na zgłoszenia).
- dla Was to nie jest rozmowa i dyskusja.
- dla Was to jest "olewanie społeczności".
Próbujecie wymusić na RR zmianę decyzji grożąc archiwizacjami swoich keszy.
- dla Was to wcale nie jest szantaż.
Czyli dialog, rozmowa i dyskusja, oraz nieolewanie społeczności to jest wtedy, jak Wołki rozkazują, a RR posłusznie wykonuje? Sorry, ale tak to nie będzie działać, przynajmniej w tej kadencji.
A paśnik - świetnie. Ale wciąż czekamy na skan obiecanej przez Was pisemnej zgody Leśnictwa, którą przecież podobno macie.
@R00t7 - tak, wiem że tak bywało kiedyś i tak jest teraz i też pewnie w przyszłości będzie, że na RR się psioczy, cokolwiek by nie robiła. Ja wcale nie jestem zdziwiony. Ale podobać mi się to też nie musi.
Geogosia pisze:I tu właśnie mam żal do RR, że tak to rozegrała, że teraz dopiero ludzie zostali skłóceni i niektórym zostały przypięte łatki już na zawsze. Nie mogliście się umówić wszyscy razem, pogadać rzeczowo, bez zbędnych świadków? Załatwić to po cichu.
Sprawę próbowaliśmy rozwiazać z Got100 i Alex22 przez ponad miesiąc. Nie udało się. Potem posłalismy informację że będzie ban jak nie skończą. Sama widzisz że końca nie ma.
To, że nie wiesz, że były próby rozwiązania sprawy "po cichu" wynika właśnie z samej definicji tego "po cichu";) Dlatego nie zakładajcie, że to był ban z zaskoczenia, bo nie był.
Geogosia pisze:Tylko błagam niech nikt nie mówi, że to nie RR założyła ten wątek.
Ale kiedy to prawda jest - to nie RR założyła ten wątek....
Geogosia pisze:My, ludzie, których ten temat jakoś dotyczy, bo jak na to nie spojrzycie - zdjęto nam z lokalnego rynku dwóch keszerów, mamy prawo się wypowiadać oraz opiniować to, co widzimy. Ale wam łatwiej ocenić kesze, na których nie byliście. Mam tutaj na myśli "Pruski schowek". Strzeliliście banami i myślicie, że tak rozwiążecie problem? Chcieliście podpowiedzi co do alternatywnego rozwiązania tej sprawy - proszę bardzo, podałam ją wam.
Panowie Alex22 i Got100 niestety nie wykazali zainteresowania takim rozwiazaniem.
Geogosia pisze:Czy nie może być tak po prostu, najzwyczajniej w świecie... normalnie ?
My wciąż mamy nadzieje, że może. Bez keszy/logów/zgłoszeń/postów na Forum czy Fb/telefonów/mejli itp.itd które tworzą jedni keszerzy przeciwko drugim keszerom. Nadejdzie taka chwila, bany znikną jak kamfora.