Dzięki Wszystkim za wspólną zabawę. Warszawski finał podjęty rano.
Może nie powinienem spojlerować, ale Warszawska skrzynka wygląda tak. To może ułatwi niektórym znalezienie. Ja chwilę szukałem.
fishu pisze:Najbliższy finał 100km - w Krakowie pierwszy raz brak finału , pozdrowienia dla wszystkich którzy rozwiązywali , 2 lata pod rząd FTF teraz można tylko popatrzeć
We Wrocławiu też pierwszy raz nie ma. Jakoś rok taki, że zabawa się na peryferia przeniosła.
Nie dziwota, że finał w dolnośląskim był w JG, skoro w tym roku w "światku keszerskim" działo się tam o wiele, wiele więcej niż we Wrocławiu. Co prawda jeden finał nie wykluczał ewentualnego drugiego, ale przecież sami widzicie, że keszerska aktywność Wrocławian jest ostatnio na dość niskim poziomie
fishu pisze:Najbliższy finał 100km - w Krakowie pierwszy raz brak finału , pozdrowienia dla wszystkich którzy rozwiązywali , 2 lata pod rząd FTF teraz można tylko popatrzeć
Fiszu przykra sprawa z tym finałem, gość się zgłosił i zrezygnował ale przekaz, że finał będzie poszedł w świat. Dobrze, że ktoś zorganizował we Wieliczce.
Elvis7 pisze:Tak sobie patrzę na statystyki i może faktycznie AKQ powinien się kończyć z soboty na niedzielę...
Skoro adwentowy - to adwentowy, i rzeczywiście mógłby trwać od pierwszej do czwartej niedzieli, czyli 21 dni. Wtedy faktycznie frekwencja mogłaby być wieksza.
Elvis7 pisze:Ale to wtedy było trochę wszystko za blisko terminu samego AKQ. Teraz można pogadać Mamy dużo czasu
I nową RR
Zwróćcie tylko uwagę na to, że położenie 4 niedzieli względem Wigilii jest ruchome - czasem wypada w samą Wigilię... Co wtedy? Od 1 do 3 niedzieli, czyli dwa tygodnie, czy zaczynać tydzień przed adwentem?
Walczyłem... niestety czas się poddać. Bardzo serdecznie proszę o podpowiedzi do zgadek 6 (mam tylko 1 etap), do 14 (brak mi homonimów nr 2, 6,9), 16, 19, 21. Zabawa była znakomita! Życzę wszystkim Wesołych Świąt!
Dzięki wszystkim!
Ostatnio zmieniony poniedziałek 22 grudnia 2014, 21:44 przez przemo38, łącznie zmieniany 1 raz.