W międzyczasie padła i 6

A dzisiejsza tylko, po raz kolejny, potwierdza zdanie, które zawsze powtarzał jeden z moich prowadzących zajęcia, "czytanie ma przyszłość"

no i tym sposobem 8:0

Moderator: Moderatorzy
No nie wiem, ja nie musiałem włazić na skrzynkę, wystarczył rzut oka na mape.glivec pisze:Właśnie jedna ze skrzynek OC poprawia swoje statystyki odwiedziń. Już je zwielokrotniła. Był przed chwilą moment, że przybywało jej kilkadziesiąt na minutę
W zasadzie tak, w sumie tylko 2 zagadki na razie były takie co zajmowały dłużej niż około pół godziny. Brakuje takich o wypośrodkowanym poziomie trudności - albo jest tak prosto, że rozwiązuje się prawie od strzału albo tak trudno, że zgaduje się co autor miał na myśli. Ale i tak przeważają te pierwsze.Kalinka pisze:W porównaniu z poprzednimi latami poziom niższy póki co.
Dla większości 2 godziny to było za małogeesoos pisze: Irytuje mnie tylko troche naskakiwanie na tworce zagadki i zatwierdzajacych, poswiecili swoj czas zeby dostarczyc nam rozrywki, a obrazanie sie na caly swiat za to ze nie da sie czegos w czasie 2 minut rozwiazac moim zdaniem jest niestosowne.