Mega mocno naciągane i błąd na błędziemilos12345 pisze:Według mnie zagadka mocno naciągana i trochę w niej jest błędów ...

Pomysł bardzo dobry, wykonanie dostateczne, weryfikacja mizerna...

Odpowiedź i pochwalenie się w trzy czy 10 sek, taa...

Moderator: Moderatorzy
Mega mocno naciągane i błąd na błędziemilos12345 pisze:Według mnie zagadka mocno naciągana i trochę w niej jest błędów ...
Nie muszą to być osoby niezwiązane z keszowaniem, ważne aby dać zagadkę komuś do rozwiązania.Teokryt pisze: IMHO zanim wyślecie zagadki do AKQ wysyłajcie je osobom nie związanym z keszowaniem - jeśłi są w stanie rozwiązać poprawnie bez hintów - to znaczy że zagadka jest ok.
Psikiszek zwracam honor i przepraszam za zbyt pochopne ocenianie.Elvis7 pisze:Psikiszek jesteś genialny! ... Dzięki!
Osoba związana z keszowaniem - sprzedanie rozwiązania zagadki w środowisku keszerskim. Zwyczajnie - zanim wyślesz zagadkę przetestuj na ludziachNie muszą to być osoby niezwiązane z keszowaniem, ważne aby dać zagadkę komuś do rozwiązania.
Beta tester musi być bo przy nim najłatwiej poprawić błędy.
I tyle podziękowań za ten post ! Wow, tyle ludzi o 8:00 rano nic nie musi. Żyć nie umierać !łowca pisze: Możesz siadać do zagadek o bardzo zdrowej godzinie 8 rano.
To chyba nie do końca tak jak piszesz. Przecież pracę zaczynamy o różnych godzinach. Nie wszyscy na forum to nauczyciele:-)grrrusza pisze: I tyle podziękowań za ten post ! Wow, tyle ludzi o 8:00 rano nic nie musi. Żyć nie umierać !
Ludziska, weźcie nie przyczepiajcie się do autora jak czytać nie umicie.BaracudaV pisze:Mega mocno naciągane i błąd na błędziemilos12345 pisze:Według mnie zagadka mocno naciągana i trochę w niej jest błędów ...
Pomysł bardzo dobry, wykonanie dostateczne, weryfikacja mizerna...![]()
Odpowiedź i pochwalenie się w trzy czy 10 sek, taa...
Tak, to ma być dobra zabawa, a kluczem do niej jest zamiana myślenia z "Muszę mieć rozwiązanie, i to zaraz!" na "Ambitna zagadka, spróbuję podejść do niej następnego dnia."ArekPro pisze:Moim zdaniem mimo wszystko, że ma to być dobra zabawa i.t.d. Powinna być jakaś podpowiedź dla mniej "genialnych". Samo cyfry to za mało. To, może być wszystko wiele kombinacji i jeżeli nie ma się szczęścia to na rozwiązanie się nie wpadnie, no chyba, że się już ma doświadczenie. Myślę o czymś takim, jak koła ratumkowe z podpowiedziami. Bo w ten sposób zrobione zadanie jest nieprecyzyjne.
Pewnie, ale generalnie zarówno pracę, jak i szkołę rozpoczynamy rano. Poddałam taką myśl, bo wydaje mi się, że nie tylko ja mam takie marzenie, aby zagadki ukazywały się ciutkę wcześniej. Oczywiście, że mam wybór i nikt mnie nie zmusza do czekania do północy i do natychmiastowych prób rozwiązania zadania. Jednak robię to, bo za każdym razem jestem zbyt ciekawa następnej zagadki, żeby wytrwać z otwarciem do powrotu z pracy. Kto jak kto, ale tu obecni chyba to rozumiejąTati pisze:To chyba nie do końca tak jak piszesz. Przecież pracę zaczynamy o różnych godzinach. Nie wszyscy na forum to nauczyciele:-)