Adwentowy Kalendarz Quizowy 2014 - przekaz myśli
Moderator: Moderatorzy
- umyk-gaska
- Bywalec
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
- majki93
- Bywalec
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
Re: Adwentowy Kalendarz Quizowy 2014 - przekaz myśli
2:0 
Zagadka sprytna, trudniejsza od pierwszej
Ale pół godziny rozkminy w 6-osobowej ekipie... Ale spokojnie, dopiero się rozgrzewamy 
Czekamy na kolejne

Zagadka sprytna, trudniejsza od pierwszej

Czekamy na kolejne

-
- Bywalec
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
Według mnie zagadka mocno naciągana i trochę w niej jest błędów . Ale grunt , że idzie się odnaleźć z hasłem
.

- glivec
- Stały bywalec
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
A swoją drogą to w tym roku Święta nie są zagrożone. Spotkałem się gdzieś z informacją, że owo wydarzenie i w tym roku wystąpi... i to wcześniej niż byśmy się spodziewali.
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 78 razy
- Otrzymał podziękowań: 186 razy
już nawet wystąpiło chyba... też byłem zdziwiony, że to już.glivec pisze:A swoją drogą to w tym roku Święta nie są zagrożone. Spotkałem się gdzieś z informacją, że owo wydarzenie i w tym roku wystąpi... i to wcześniej niż byśmy się spodziewali.
-
- Centrum Obsługi Geocachera
- Podziękował;: 158 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
Psikiszek jesteś genialny! 5 minut ale jaki śmiech na sam koniec.
Dzięki!
Dzięki!
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 43 razy
Leone.
Z tego co wiem z moich 4 ogółem w tym 2 wyczepistych zagadek wrzucono tylko jedną bardzo słabą zagadkę która miała być wyłącznie jakby "zabrakło" zagadek. Za to ta wyczepista została przeze mnie sprawdzona 3 razy i nie wierzę że tam jest jakiś błąd (nauczka po zeszłym roku). Była też jeszcze jedna fajna zagadka którą przygotowywałem kilka godzin specjalnie na AKQ2014 piksel po pikselu, jednak leone nie umiał jej rozwiązać i dlatego nie weszła. IMHO zanim wyślecie zagadki do AKQ wysyłajcie je osobom nie związanym z keszowaniem - jeśłi są w stanie rozwiązać poprawnie bez hintów - to znaczy że zagadka jest ok.
Z tego co wiem z moich 4 ogółem w tym 2 wyczepistych zagadek wrzucono tylko jedną bardzo słabą zagadkę która miała być wyłącznie jakby "zabrakło" zagadek. Za to ta wyczepista została przeze mnie sprawdzona 3 razy i nie wierzę że tam jest jakiś błąd (nauczka po zeszłym roku). Była też jeszcze jedna fajna zagadka którą przygotowywałem kilka godzin specjalnie na AKQ2014 piksel po pikselu, jednak leone nie umiał jej rozwiązać i dlatego nie weszła. IMHO zanim wyślecie zagadki do AKQ wysyłajcie je osobom nie związanym z keszowaniem - jeśłi są w stanie rozwiązać poprawnie bez hintów - to znaczy że zagadka jest ok.
Ostatnio zmieniony wtorek 02 grudnia 2014, 11:18 przez Teokryt, łącznie zmieniany 1 raz.