Hm mm... mam tak samoPan i Pani Smith pisze:hmmmm.... czy czegoś nie brakuje, jakiegoś tekstu, albo chociażby co trzeba wpisać w odpowiedź ? :-/
[... wymoderowano soiler ...], ale nie wiem czy w wyniku podać liczby, sumę, czy coś ?

Moderator: Moderatorzy
Hm mm... mam tak samoPan i Pani Smith pisze:hmmmm.... czy czegoś nie brakuje, jakiegoś tekstu, albo chociażby co trzeba wpisać w odpowiedź ? :-/
[... wymoderowano soiler ...], ale nie wiem czy w wyniku podać liczby, sumę, czy coś ?
jak to co wpisać?BaracudaV pisze:Hm mm... mam tak samoPan i Pani Smith pisze:hmmmm.... czy czegoś nie brakuje, jakiegoś tekstu, albo chociażby co trzeba wpisać w odpowiedź ? :-/
[... wymoderowano spoiler ...], ale nie wiem czy w wyniku podać liczby, sumę, czy coś ?
A łyżka na to niemożliwe...sajmon pisze: jak to co wpisać?
to, co 'wyjdzie'
bardzo fajna zagadka 'na rozruch'.
Ostatni...dzazder pisze:Zróbcie sobie jakiegoś excela w chmurze, gdzie będziecie wpisywać ile czasu Wam zajęło rozwiązanie każdej zagadki, na koniec porównajcie wyniki, potwórzcie rankingi i pogratulujcie sobie nawzajem sprytu, inteligencji i czego tam jeszcze uważacie, ze macie w nadmiarzePozdrawiam!
Niczego nie brakuje. Trzeba wpaść na to "coś" i już wszystko się wie.Pan i Pani Smith pisze:hmmmm.... czy czegoś nie brakuje, jakiegoś tekstu, albo chociażby co trzeba wpisać w odpowiedź ? :-/
[...moderacja - proszę nie spojlerować...], ale nie wiem czy w wyniku podać liczby, sumę, czy coś ?
Kołem ratunkowym (a często i tratwą i statkiem ratowniczym) jest to forum i ten wątek. Najpierw próbujesz rozwiązać sam, nie idzie, nie masz pomysłu - zaglądasz na forum. Czasami komuś się coś wymsknie i da lekką podpowiedź. Jeśli nadal nic piszesz do tych co się (nieopatrznie) pochwalili że rozwiązali i oni dają ci różne podpowiedzi.ArekPro pisze:Moim zdaniem mimo wszystko, że ma to być dobra zabawa i.t.d. Powinna być jakaś podpowiedź dla mniej "genialnych". Samo cyfry to za mało. To, może być wszystko wiele kombinacji i jeżeli nie ma się szczęścia to na rozwiązanie się nie wpadnie, no chyba, że się już ma doświadczenie. Myślę o czymś takim, jak koła ratumkowe z podpowiedziami. Bo w ten sposób zrobione zadanie jest nieprecyzyjne.
Nie chodzi o liczenie czasu tylko o przekaz że zagadka jest prosta.dzazder pisze:Zróbcie sobie jakiegoś excela w chmurze, gdzie będziecie wpisywać ile czasu Wam zajęło rozwiązanie każdej zagadki, na koniec porównajcie wyniki, potwórzcie rankingi i pogratulujcie sobie nawzajem sprytu, inteligencji i czego tam jeszcze uważacie, ze macie w nadmiarzePozdrawiam!
Może będzie taki jak 3 lata temu...franklin84 pisze:Łatwo się zaczyna1:0
Jedynie co mi się nie podoba to, to że kalendarz nie rozpoczął się w sobotę.
Finał z niedzieli na poniedziałek dla keszerów pracujących na pewno nie będzie taki jak w zeszłym roku....