Pokazuje dbanie o rozwój geocachingu - są kesze, jest geocaching.chinczyk pisze:co daje i pokazuje wyznacznik 20 założonych keszy ?
To pokazuje dbałość o wysoki poziom.chinczyk pisze:gdyby brało się pod uwagę procent rekomendacji swoich skrzynek albo ogólnie liczbę zielonych gwiazdek
Masz rację:) Jak tylko ogłoszono terminy dałem łapkę aprobaty, ale faktycznie to absurd, że ograniczenia uderzają choćby w czynnych COG-owiczów. Mamy sytuację, że powiedzmy, dla tej samej Rady (kadencji) nadajecie się (wiem, tyczy się kilku) do funkcji teraz, ale na nowych zasadach nie moglibyście być w COG-u.chinczyk pisze:Chodź jak szerzej na to spojrzeć to idealny kandydat może nie zakładać ale raczej szukać keszy , a bedzie miał bakcyla na geocaching i pomysł na rozwój
Mała, ale jednak wpadka. Takie zmiany, jeśli już, winny być ogłaszane na początku kadencji, a nie na koniec. Tak to mamy znowu zamieszanie, zamiast stabilizacji.
Widząc zaangażowanie i sposób pracy przy nowym Regulaminie łowcy chętnie bym na niego zagłosował (jeśli by kandydował), ale obecnie nie spełnia tych wymagań...
Także trochę RR mnie nabrała, bo niby założenia dobre, ale jak popatrzeć z dystansu, to trzymanie się suchych statystyk nie daje dobrego efektu.