Przyspieszone Wybory Do RR Anno Domini 2014
Moderator: Moderatorzy
- art_noise
- Forumator
- Podziękował;: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 309 razy
Re: Przyspieszone Wybory Do RR Anno Domini 2014
Co do wyborów to warto poprosić i zachęcić do działania RT by odpowiednio zadbała o infrastrukturę informatyczną dotyczącą wyborów.
Bo mam wrażenie że kandydatów będzie dużo, głosujących mnóstwo i co jak serwery padną? Trzeba będzie liczyć ręcznie a to może potrwać do kolejnych wyborów...
Bo mam wrażenie że kandydatów będzie dużo, głosujących mnóstwo i co jak serwery padną? Trzeba będzie liczyć ręcznie a to może potrwać do kolejnych wyborów...
- Żywcu
- Forumator
- Podziękował;: 175 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
- Kontakt:
Uwielbiam Twój sarkazmart_noise pisze:Bo mam wrażenie że kandydatów będzie dużo, głosujących mnóstwo i co jak serwery padną? Trzeba będzie liczyć ręcznie a to może potrwać do kolejnych wyborów...

Mój "czarny" scenariusz jest inny - kandydatów będzie mniej niż miejsc w radzie

Liczę na pozytywny odzew i może będziemy głosować

- snp
- Stały bywalec
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
w ramach wspominek, mój post z maja 2014 

snp pisze:IMO RR nie jest potrzeba wcale a wcale. Scedować jej jakieś tam zadania i prerogatywy na COG. Jest jeszcze RT, Pani Marysia, p. Waldek i właściciel domeny - po co więcej. Wybory do RR przemianować na Miss i Mistera OC - będzie z kim zbijać piąteczki i robić sobie zdjęcia na eventach.
- Silent A
- Wyjadacz
- Podziękował;: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Spoko, za 400k możemy zrobić taką sama zabawęart_noise pisze:Co do wyborów to warto poprosić i zachęcić do działania RT by odpowiednio zadbała o infrastrukturę informatyczną dotyczącą wyborów.

-
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 184 razy
To też dorzucę coś od siebie (z września)snp pisze:w ramach wspominek, mój post z maja 2014
http://forum.opencaching.pl/viewtopic.p ... 02#p122392
Jeśli chodzi o te guziczki, na które kilka osób ma chętkę (bo chyba tylko tak można tłumaczyć parcie na istnienie tego niepotrzebnego tworu) to można zorganizować konkurs, w którym pierwszą nagrodą byłoby włączenie komuś na tydzień/miesiąc panelu administracyjnego. Temat konkursu: dowolny, co się wymyśli

- Nannette
- Forumator
- Podziękował;: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 74 razy
no i gdzie ten wysyp chętnych do tak prestiżowej funkcji jaką jest RR ?
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
- maryush
- Forumator
- Podziękował;: 119 razy
- Otrzymał podziękowań: 255 razy
Aż tak to nie, przynajmniej ja nie miałem tego na mysli w ten sposób. Ale myślę że po prostu tak został odebrany ten komunikat - że "RR uchwaliła samorozwiązanie RR2014 Z EFEKTEM NATYCHMIASTOWYM". No a przecież niekoniecznie tak musiało być. Ale zabrakło tej informacji - od kiedy to samorozwiązanie wchodzi w życie, pewnie stąd nieporozumienie - że niby się rozwiązali, a działają.Żywcu pisze:Jest przedstawiany jako "nie macie już prawa się wypowiadać i decydować, o czymkolwiek... - już Was nie ma! ...Żywcu pisze:Pierwszy komunikat:
RR uchwaliła samorozwiązanie RR2014
Termin nowych wyborów i ich nowe zasady zostaną ogłoszone później - pracujemy nad tym...
Sorry, w moim odczuciu to hejterska postawa i mogę na nią reagować impulsywne, bo mnie też można sprowokować![]()
Skoro tak Ci się nie podoba istnienie RR, czy też nie widzisz sensu w jej istnieniu, to po co aż DWA razy startowałeś/startowaliście w wyborach, żeby się niej dostać?etnamars pisze:To też dorzucę coś od siebie (z września)snp pisze:w ramach wspominek, mój post z maja 2014
http://forum.opencaching.pl/viewtopic.p ... 02#p122392
Jeśli chodzi o te guziczki, na które kilka osób ma chętkę (bo chyba tylko tak można tłumaczyć parcie na istnienie tego niepotrzebnego tworu) to można zorganizować konkurs, w którym pierwszą nagrodą byłoby włączenie komuś na tydzień/miesiąc panelu administracyjnego. Temat konkursu: dowolny, co się wymyśli
Czy aby nie dla tych guziczków, o kórych piszesz?

Może piszą programy. A może czekają do ostatniej chwili, żeby im kontrkandydaci z RR nie zaglądali w karty?Nannette pisze:no i gdzie ten wysyp chętnych do tak prestiżowej funkcji jaką jest RR ?

Myślisz że powinienem?krystiant pisze:@Maryush - zgłosiłeś się już?

-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
[quote="Żywcu"
Tu, przepraszam bo będzie osobiście - zwłaszcza jak pod każdym postem widzę podpis "Wyje.ban.e na Rząd mam..." - nie wiem, czy dotyczy "Rządu" OC, czy innego ale łamie regulamin tego forum w co najmniej dwóch podpunktach, punktu 11
i rani moje poczucie estetyki...[/quote]
@Żywcu: nic osobistego
Rząd, a nie RR 
Tu, przepraszam bo będzie osobiście - zwłaszcza jak pod każdym postem widzę podpis "Wyje.ban.e na Rząd mam..." - nie wiem, czy dotyczy "Rządu" OC, czy innego ale łamie regulamin tego forum w co najmniej dwóch podpunktach, punktu 11

@Żywcu: nic osobistego

-
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 184 razy
Ho, ho. Uderz w stół...
Jest jednak znaczna różnica w modelu (RR/COG) od tamtego czasu. Zmieniły się także oczekiwania wobec RR.
Guziczkami się nie bawiliśmy zbytnio (na pewno nie tak często jak w ciągu ostatnich dwóch miesięcy cała RR), a i jakiś względny spokój przez te lata panował...(względny - w porównaniu do tego co się teraz dzieje)
Nie DWA, tylko w sumie PIĘĆ razy (od 2010).maryush pisze: Skoro tak Ci się nie podoba istnienie RR, czy też nie widzisz sensu w jej istnieniu, to po co aż DWA razy startowałeś/startowaliście w wyborach, żeby się niej dostać?
Czy aby nie dla tych guziczków, o kórych piszesz?![]()
Jest jednak znaczna różnica w modelu (RR/COG) od tamtego czasu. Zmieniły się także oczekiwania wobec RR.
Guziczkami się nie bawiliśmy zbytnio (na pewno nie tak często jak w ciągu ostatnich dwóch miesięcy cała RR), a i jakiś względny spokój przez te lata panował...(względny - w porównaniu do tego co się teraz dzieje)
- Ranwers
- Forumator
- Podziękował;: 133 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
Ja też uważam, że powinieneś.r00t7 pisze:ja myślę, że takmaryush pisze:Myślisz że powinienem?krystiant pisze:@Maryush - zgłosiłeś się już?
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Driver
- Bywalec
- Podziękował;: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Ja chcę kandydować. Jeszcze mnie tam nie było...Nannette pisze:no i gdzie ten wysyp chętnych do tak prestiżowej funkcji jaką jest RR ?
Ale mam problem ze spełnianiem wymogów bezpieczeństwa

Więc takie ogłoszenie parafialne:
Ma ktoś 18 aktywnych skrzynek do adopcji?? Tak z 18 rekomendacjami

- Za ten post autor Driver otrzymał podziękowania (total 2):
- dzazder • atena-katowice
Think. Feel. Drive.
- Silent A
- Wyjadacz
- Podziękował;: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
A ile dajesz ?Driver pisze:Ja chcę kandydować. Jeszcze mnie tam nie było...Nannette pisze:no i gdzie ten wysyp chętnych do tak prestiżowej funkcji jaką jest RR ?
Ale mam problem ze spełnianiem wymogów bezpieczeństwa
Więc takie ogłoszenie parafialne:
Ma ktoś 18 aktywnych skrzynek do adopcji?? Tak z 18 rekomendacjamiOddaje po wyborach
![]()
- łowca
- Forumator
- Podziękował;: 122 razy
- Otrzymał podziękowań: 143 razy
Rozliczy się gwiazdkami z kont-klonówSilent A pisze:A ile dajesz ?Driver pisze: Ma ktoś 18 aktywnych skrzynek do adopcji?? Tak z 18 rekomendacjamiOddaje po wyborach
![]()

-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 78 razy
- Otrzymał podziękowań: 186 razy
18 znalezień, bo będziesz mógł je sobie zalogować po oddaniu od adopcjiSilent A pisze: A ile dajesz ?

a nawet sobie (bo kiedyś przecież wrócą do Ciebie) gwiazdkę wrzucić