aniolekdiabelka pisze: To są dowody? To jeśli ja wkleję coś takiego do nowego wątku tylko, że na inną osobę z RR, też tak będzie rozwiązana sprawa?
http://pl.memgenerator.pl/mem-image/nor ... -pl-ffffff
Moderator: Moderatorzy
aniolekdiabelka pisze: To są dowody? To jeśli ja wkleję coś takiego do nowego wątku tylko, że na inną osobę z RR, też tak będzie rozwiązana sprawa?
Poszlaki, któremu można każdemu przypisać.łowca pisze:A co jest na pierwszej stronie tego wątku?aniolekdiabelka pisze: Dobrze, a dowodów winy jak nie było tak nie ma.
Na podstawie wielokrotnie słabszych 'poszlak' zwanych wzorcami zachowań, banki potrafią zablokować transakcje kartowe albo przelewy.k.mil pisze: Poszlaki, któremu można każdemu przypisać.
PrzegapiłeśDoc_with_the_dog pisze:A ja dalej czekam na ustosunkowanie się Alexa do zarzutów. Bo mam dziwne wrażenie, że już był, pisał na forum i nie odniósł się do nich. Na razie tylko działają Jego, jak to pięknie ujął Qbacki, Pełnomocnicy.
Hej Alex! Napisz coś, bo wszyscy czekamy
Super, może jeszcze jakieś inne określenia? Widzę, że już jestem dopisana do "podwładnych Alexa22". Miło mi.Pełnomocnicy
Czy jesteśmy aż tak dużym organem aby porównywać się do banków? Czy jesteśmy jakimkolwiek organem? Czy w jakikolwiek sposób Alex pozostając niezbanowany do czasu przedstawienia i rozpatrzenia dowodów mógłby zaszkodzić całemu OC skoro nie zrobił tego do tej pory będąc w RR?łowca pisze: Na podstawie wielokrotnie słabszych 'poszlak' zwanych wzorcami zachowań, banki potrafią zablokować transakcje kartowe albo przelewy.
No, chyba że ktoś twierdzi, że R00t7 sfabrykował te obrazki.
Doc_with_the_dog pisze:Hej Alex! Napisz coś, bo wszyscy czekamy![]()
Nie przegapiłPiostu pisze:PrzegapiłeśDoc_with_the_dog pisze:A ja dalej czekam na ustosunkowanie się Alexa do zarzutów. Bo mam dziwne wrażenie, że już był, pisał na forum i nie odniósł się do nich. Na razie tylko działają Jego, jak to pięknie ujął Qbacki, Pełnomocnicy.
Hej Alex! Napisz coś, bo wszyscy czekamy![]()
http://forum.opencaching.pl/viewtopic.p ... 97#p124897
Gdyby teraz z mojego konta wyszedł przelew całości środków do Australii, to powinien zostać zawieszony, a pracownik banku powinien do mnie zadzwonić z pytaniem, czy to ja zlecałem ten przelew.k.mil pisze:Temat banków jest jednak ciekawy. Nie znam się jednak na tym. Co robią w dalszej kolejności? Badają sprawę i w razie gdy poszlaki nie potwierdzają się przywracają poprzedni stan?łowca pisze: Na podstawie wielokrotnie słabszych 'poszlak' zwanych wzorcami zachowań, banki potrafią zablokować transakcje kartowe albo przelewy.
No, chyba że ktoś twierdzi, że R00t7 sfabrykował te obrazki.
krystiant pisze:Z jednej strony w wątku obok dyskutujecie nad zapisami odnośnie multikont i podobno dobrym wyjściem ma być 1 osoba = 1 konto, ale jak ja z rodziną bym tak zrobił to po keszowaniu z jednego IP po kolei logowałyby się 4 różne osoby i logowały te same kesze. W głosowaniu pewnie byłoby tak samo, bo znamy te same osoby... I w efekcie dostalibyśmy bana![]()
Na chwilę obecną uważam, że Alex22 powinien mieć zdjętego bana, bo nie zrobił nic sprzecznego z regulaminem - Wołkowi bana zdjęto, bo jego lubimy, a Alexa nie? Coś mi to pachnie moralnością Kalego...
OK, z tym że 4 konta to nie 20. Poza tym w wątku obok r00t7 napisął że próbował skontakować się mailowo z kilkoma nickami, i dostał zwrotki że mail już nie istnieje ( tutaj: http://forum.opencaching.pl/viewtopic.p ... 86#p124886 ) .... W Twoim przypadku chyba by tak nie było, prawda ?krystiant pisze:Z jednej strony w wątku obok dyskutujecie nad zapisami odnośnie multikont i podobno dobrym wyjściem ma być 1 osoba = 1 konto, ale jak ja z rodziną bym tak zrobił to po keszowaniu z jednego IP po kolei logowałyby się 4 różne osoby i logowały te same kesze. W głosowaniu pewnie byłoby tak samo, bo znamy te same osoby... I w efekcie dostalibyśmy bana![]()
Na chwilę obecną uważam, że Alex22 powinien mieć zdjętego bana, bo nie zrobił nic sprzecznego z regulaminem - Wołkowi bana zdjęto, bo jego lubimy, a Alexa nie? Coś mi to pachnie moralnością Kalego...