Wg tego jak do tej pory było to finał wychodzi z nocy - poniedziałek/wtorek

Moderator: Moderatorzy
Plan był na dłuższy i zagadek by starczyło.sajmon pisze: Kalendarz adwentowy to 24 dni od 1 do 24 grudnia.
W zeszłym roku finał kalendarza był w nocy z soboty na niedzielę (czyli z 21 na 22), znaczy że wystartował wcześniej.
Ja od razu mówię, że tylko tak pytałem - sam nic nie organizuję, co najwyżej jakiś spontan kilka godzin przed północą w barze jak rok temu, jeśli ktoś założy kesza finałowego we Wrocławiu.chinczyk pisze:Zawsze możesz zrobić we Wrocławiu swój finał , nic mam nic przeciw , ale JG w ubiegłym roku była silną ekipa na finale we Wrocławiu bardzo nam się podobało i teraz chcemy zrobić coś dla Was. A że jest zasadniczo nie daleko to zapraszamy.
Wydaje mi się że jak pojawi się finał w Wrocławiu to ani u Was ani u nas nie będzie odpowiedniej ilości osób. Jeżeli jednak uprzesz się przy finale we Wrocławiu to my zastanowimy się nad sensem robienia swojego, i bardzo prawdopodobne że przyjedziemy do Was.
Co znaczy do Was ?maks1823 pisze:Może przyjedziecie do nas?![]()
Chyba to zaproszenie do Wrocławia. Ale głowy nie dam.chinczyk pisze:[
Co znaczy do Was ?
Mimo żem z Wrocławia to też głowy nie dam czy to zaproszenie do WrocławiaElvis7 pisze:Chyba to zaproszenie do Wrocławia. Ale głowy nie dam.