Wybory do Rady Rejsu 2014-2015 POTWIERDZENIA I REZYGNACJE
Moderator: Moderatorzy
-
- Bywalec
- Podziękował;: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
Re: Wybory do Rady Rejsu 2014-2015 POTWIERDZENIA I REZYGNACJE
dziękuję got100 za nominację, jest mi niezmiernie miło. Jednak rezygnuję ze względu na zbyt małe doświadczenie, zbyt krótki staż... być może kolejnym razem... Pozdrawiam
-
- Bywalec
- Podziękował;: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
dziękuję got100 za nominację, jest mi niezmiernie miło. Jednak rezygnuję ze względu na zbyt małe doświadczenie, zbyt krótki staż... być może kolejnym razem... Pozdrawiam
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 67 razy
Długo rozważałem za i przeciw, w końcu postanowiłem spróbować.
Potwierdzam
Pozdrawiam
Pyra
Potwierdzam
Pozdrawiam
Pyra
- Za ten post autor Pyra otrzymał podziękowania (total 7):
- Nannette • art_noise • rredan • Pawel_Ka • tat11 • Tomanek111 • marass1111
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Hej.
Dziękuję za zgłoszenie kandydatury ale REZYGNUJĘ.
Uważam, że z WLKP najbardziej do tej funkcji pasuje Pyra i Ronja, którzy przeszli przez COG i wiedzą trochę więcej niż inni na temat funkcjonowania OC.
Pzdr.
Dziękuję za zgłoszenie kandydatury ale REZYGNUJĘ.
Uważam, że z WLKP najbardziej do tej funkcji pasuje Pyra i Ronja, którzy przeszli przez COG i wiedzą trochę więcej niż inni na temat funkcjonowania OC.
Pzdr.
-
- Stały bywalec
- Podziękował;: 107 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
Dziękuję za zgłoszenie mojej kandydatury. Czekałem ze swoją na decyzję Pyry, którego z kolei sam zgłosiłem. Bardzo się cieszę, że zgodził się kandydować. Ze znanych mi osób nadaje się najlepiej: ma ogromne doświadczenie, świetne założone kesze na koncie, praktykę w COGu, z którym w naszym regionie nie było żadnych konfliktów. Nie do przecenienia jest jego siła spokoju, jest wyważony i rozważny, ma sprecyzowane poglądy. Sławek to doskonały organizator, zawsze jest chętny do pomocy. Wyśmienicie nadaje się do załagodzenia konfliktu i wypracowania kompromisu ale jeśli trzeba, potrafi uderzyć w stół. Sam REZYGNUJĘ. Będę na pewno głosował na Pyrę, a jeśli ktokolwiek zastanawiał się nad oddaniem głosu na mnie, to proszę, niech go nie marnuje i odda go na Pyrę.
- Nannette
- Forumator
- Podziękował;: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 74 razy
Rezygnuję.
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
- art_noise
- Forumator
- Podziękował;: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 309 razy
Dziękuję za możliwość pracy na rzecz serwisu w Radzie Rejsu. Dwa lata wystarczy. Rezygnuję.
- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 115 razy
- Kontakt:
Jako jednostka aspołeczna, niezdolna do jakiejkolwiek współpracy z innymi, przekonana o swoich jedynie słusznych poglądach, zmuszony jestem do zrezygnowania
Co innego dyktat. O! wtedy bym się zastanowił
Dziękuję Żywcowi za zgłoszenie mojej osoby, będąc jednocześnie ciekawym, co spożywał w momencie wystawienia tej kandydatury

Dziękuję Żywcowi za zgłoszenie mojej osoby, będąc jednocześnie ciekawym, co spożywał w momencie wystawienia tej kandydatury

Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.