Wybory 2013 - pytanie
Moderator: Moderatorzy
- łowca
- Forumator
- Podziękował;: 122 razy
- Otrzymał podziękowań: 143 razy
Wybory 2013 - pytanie
Czy ja mam jakiś filtr na forum? Czy też żaden z kandydatów nie opublikował nawet kilku słów o sobie i swoich planach lub pomysłach 'wyborczych' ?
- miklobit
- Forumator
- Podziękował;: 113 razy
- Otrzymał podziękowań: 195 razy
- Kontakt:
Re: Wybory 2013 - pytanie
Skoro wyszło tak jak wyszło (roztrząsanie przyczyny zapewne zostanie uznane za naruszanie ciszy
... )
to przynajmniej warto cofnąć się do zeszłego roku:
http://forum.opencaching.pl/search.php? ... 13+program
bo aż tak wiele się przez ostatni rok w świecie OC nie zmieniło (w przeciwieństwie do świata równoległego
).

to przynajmniej warto cofnąć się do zeszłego roku:
http://forum.opencaching.pl/search.php? ... 13+program
bo aż tak wiele się przez ostatni rok w świecie OC nie zmieniło (w przeciwieństwie do świata równoległego

- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 115 razy
- Kontakt:
No ja podobnie jak Łza czuję się zawiedziony. Tyle ubawu nigdy na forum nie miałem. Mam wrażenie, że kandydaci zaspali..... szkoda....
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.
- r00t7
- Centrum Obsługi Geocachera
- Podziękował;: 317 razy
- Otrzymał podziękowań: 215 razy
w tym roku wreszcie jest jak być powinnoDoc_with_the_dog pisze:No ja podobnie jak Łza czuję się zawiedziony. Tyle ubawu nigdy na forum nie miałem. Mam wrażenie, że kandydaci zaspali..... szkoda....

- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Kontakt:
Root, a jak Twoim zdaniem mają się zaprezentować osoby, które jeszcze nigdy nie kandydowały?
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.
-
- Bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
A ja dopiszę się tutaj, bo wątek potwierdzeń i rezygnacji jest już zamknięty.
Bardzo dziękuję za nominację i przepraszam za brak odpowiedzi w odpowiednim czasie, ale z powodu wyjazdu nie miałem ostatnio dostępu do sieci.
Tak czy inaczej dobrze się złożyło, że moja kandydatura z automatu została odrzucona bo i tak z powodu braku czasu nie mógłbym sprawować tak odpowiedzialnej funkcji.
Wszystkim życzę dobrych wyborów, a tym, którzy zostaną wybrani dobrych i spokojnych rządów przez całą kadencję.
Bardzo dziękuję za nominację i przepraszam za brak odpowiedzi w odpowiednim czasie, ale z powodu wyjazdu nie miałem ostatnio dostępu do sieci.
Tak czy inaczej dobrze się złożyło, że moja kandydatura z automatu została odrzucona bo i tak z powodu braku czasu nie mógłbym sprawować tak odpowiedzialnej funkcji.
Wszystkim życzę dobrych wyborów, a tym, którzy zostaną wybrani dobrych i spokojnych rządów przez całą kadencję.
- r00t7
- Centrum Obsługi Geocachera
- Podziękował;: 317 razy
- Otrzymał podziękowań: 215 razy
na myśli miałem jedynie to co się działo w okół, wszystkie potyczki słowne itp.Doc_with_the_dog pisze:Root, a jak Twoim zdaniem mają się zaprezentować osoby, które jeszcze nigdy nie kandydowały?
- maryush
- Forumator
- Podziękował;: 119 razy
- Otrzymał podziękowań: 255 razy
Widocznie kandydatom nie zależy by być wybranymi.
Albo nie mają nic ciekawego do powiedzenia?
Tak czy tak - słabo.
I na kogo tu głosować? :/
Tak czy tak - słabo.
-
- Bywalec
- Podziękował;: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Jak nie wiesz na kogo, to możesz na mniemaryush pisze:Widocznie kandydatom nie zależy by być wybranymi.
Tak czy tak - słabo.

- Krysiul
- Forumator
- Podziękował;: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 78 razy
Oczywiście wszyscy jako kandydaci daliśmy ciała, ale także pytanie, dlaczego takie głosy podnoszą się dopiero teraz, gdy już nic nie można z tym zrobić? Przecież było wiadomo już parę dni przed wyborami, że tak będzie, skoro nikt do tego czasu nie dał znaku życia. Nie oczekuję odpowiedzi.
- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Kontakt:
No Krysiul, ja Cię proszę. Przecież to chyba w gestii kandydatów leży by się zaprezentować. Ja sobie sichutko siedziałem, czekałem i nie mogłem uwierzyć, że nikt, zwłaszcza z kandydatów, którzy startują po raz pierwszy, nic nie napisał... no cóż.....