Pozdrowienia dla staruchów

Moderator: Moderatorzy
Jak to w co się bawimy ?Mugin pisze:Mam jedno proste pytanie - w co teraz się bawimy ? (podpowiedź) na pewno nie w opencaching, w który ja się bawiłem
Pozdrowienia dla staruchów
Każdy mierzy świat według siebie, prawda?alexis_22 pisze: Jak to w co się bawimy ?
- W cenzurowanie, zamykanie, wycinanie
- W dzielenie użytkowników na tych drugiej, trzeciej i czwartej kategorii.
- W olewanie i rozmywanie problemów, szczególnie jeśli dotyczą nas samych
- W tworzenie bytów wielkich, wyższych i najwyższych - BÓG
........
Zapomniałeś(łaś) dodać:alexis_22 pisze:
Jak to w co się bawimy ?
- W cenzurowanie, zamykanie, [...]
Strykerze, proponuję Ci zebys spotkal sie ze Snufferami osobiscie i sprawe wyjasnilStryker pisze:oo, anonymous22 atakują, nowe standardy ;D
ale co ja mam wyjaśniać? ot przedstawiłem obrazkowo sytuację na *forum*, nie mylić z keszowaniemr00t7 pisze:Strykerze, proponuję Ci zebys spotkal sie ze Snufferami osobiscie i sprawe wyjasnilbo chyba nie uwierzysz poki nie zobaczysz
Wynik głosowania to wypadkowa wielu głosów. Nie na wszystkich głosowałem, co akurat nie ma większego znaczenia, ponieważ taki wybór to wyraz zaufania do kandydata. Zaufanie można stracić.Mugin pisze:A powiedz mi Kto Ją wybrał (RR) ? Jak głosujesz tak masz
RR prawdopodobnie (mniej lub bardziej jednogłośnie) uznała, że takie ograniczenie spowoduje:Ranwers pisze:jak to się stało, że wprowadzono zakaz posiadania >1 owna
Dość śmiała teza. Ja proponuję jeszcze raz przeczytać wątek o Sebastianie oraz kto włączył możłiwość logowania zawieszonych skrzynek.Ranwers pisze:Chwilę później ta sama RR wlepiła bana Sebastianowi, gdzie 4 z 5 powodów były po prostu zmyślone (jednocześnie bez mrugnięcia okiem tolerują wpisywanie do logbooków nieobecnych przez część COGu). W momencie, kiedy Alex22 przełączył swoje kesze na "tymczasowo niedostępne", po RR po cichu (bez żadnej informacji dla ogółu) odblokowała możliwość logowania keszy zarchiwizowanych i nieaktywnych.