Czy można wrzucić gdzieś zagadki w postaci nie fleszowej np. jpg (oczywiście bez możliwości wysłania rozwiązania) bo np. w tej chwili nie można wyświetlić strony z zagadką
brasia pisze:Czy można wrzucić gdzieś zagadki w postaci nie fleszowej np. jpg (oczywiście bez możliwości wysłania rozwiązania) bo np. w tej chwili nie można wyświetlić strony z zagadką
Coś się stało z całym serwerem, na którym trzymam swoje strony z zagadkami. Nie odpowiada nawet strona główna providera... Jeżeli awaria nie zostanie naprawiona w najbliższym czasie, to umieszczę same zagadki na stronie i być może przeniosę Flasha w inne miejsce.
Pierwsza zagadka łatwa , druga mnie zaskoczyła ale geniusze w szkole się tym zajęli i po jakimś czasie pojawiło się rozwiązanie . Na trzecią zagadkę szybki rzut oka i już rozwiązane I na tym się kończy zabawa z kalendarzem 4 zagadki nie kumam i z załamaniem stwierdzam że to nie dla mnie
Łopatologiczne próby wpisywania jakichkolwiek w miarę logicznych słów w 4 zakończyło się sukcesem. I podobnie, jak w zeszłym roku, nie potrafię zrozumieć rozwiązania wąskowej zagadki. Jeśli ktoś jest tak miły i rozumie, na czym polega homonim fonetyczny w tym przypadku, bardzo ładnie proszę o wytłumaczenie.
Ostatnio zmieniony niedziela 04 grudnia 2011, 22:25 przez bumtrza, łącznie zmieniany 2 razy.
starypatyk pisze:
Coś się stało z całym serwerem, na którym trzymam swoje strony z zagadkami....
Przepraszam za niedogodności, Darek
Już działa Nie ma co przepraszać, zdarza się, należą się podziękowania za przygotowanie fajnych zagadek
Jednak wersja bezflaszki by się przydała do przeglądania np. w telefonie
"I gadaj tu z takim co nic nie kuma"
No nie kumam hinta w ogóle, dla mnie to rząd cyferek. Ale pierwsze dwa homonimy prawidłowe na bank. Dwa ostatnie raczej też ale ten trzeci. Czy w siódmej linijce w homonimie po piątej literce nie powinno być też ukośnika, bo mi się tam aż prosi. Chyba, że idę nie tym tropem.
"Nie myśl o podeszwach gdy rosną Ci skrzydła u ramion lecz strzeż się, by nie naśladować Ikara"