Certyfikaty - zanikająca tradycja?
Moderator: Moderatorzy
- MasterGraba
- Wyjadacz
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
Re: Certyfikaty - zanikająca tradycja?
W CK w Tesco niestety nie ma, ja zakupiłem niedawno na allegro ale tam są za około 50-60 zł z wysyłką.lavinka pisze:Buu, w laminatorze popsuł się termostat... dzisiejszych ftfy do nowej skrzynki mi omal nie stopił. Na szczęście udało się je rozprasować żelazkiem. Czy ktoś był ostatnio w tesco i widział, czy jeszcze są? Kupno nowego (30zł) na pewno wyjdzie taniej niż naprawa. A do tego czasu ftfy będą oklejane taśmą albo saute, czy jak to się pisze.
- lavinka
- Forumator
- Podziękował;: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 77 razy
- Kontakt:
Jest to jakaś opcja, której nie próbowałam, bo to jednak trudniejsze niż laminowanie maszyną. BTW właśnie zelazkiem ratowaliśmy pogniecioną folię z papierem (skrzynki w końcu nie założyłam, bo się rozpadało, a deszcz w Kampinosie to nie jest to co lubią Tygryski) i jakoś dało radę. Nie wiem jednak czy by się to porządnie skleiło od zera. Cóż, chwilowo jestem na to skazana.Bombadil pisze:W sumie po co laminator, żelazko daje radę, ja laminuję wszystko właśnie w ten sposób również papier foto i jest ok.lavinka pisze:Buu, w laminatorze popsuł się termostat... dzisiejszych ftfy do nowej skrzynki mi omal nie stopił. Na szczęście udało się je rozprasować żelazkiem. Czy ktoś był ostatnio w tesco i widział, czy jeszcze są? Kupno nowego (30zł) na pewno wyjdzie taniej niż naprawa. A do tego czasu ftfy będą oklejane taśmą albo saute, czy jak to się pisze.
-
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 184 razy
Najlepiej wygospodarować gdzieś miejsce i zbierać. U nas brakło miejsca w pokoju i musieliśmy wstawić tablice do garażu.Lza pisze:Co wy robicie z tymi certyfikatami? (jak już znajdziecie w keszu)?
Mamy kilka. Leżą na parapecie pod jakąś stertą rachunków za prąd. No i co dalej:
[...]
- (?) jakieś propozycje?

- Załączniki
-
- DSCF3625.JPG (96.98 KiB) Przejrzano 2607 razy
-
- DSCF3624.JPG (91.39 KiB) Przejrzano 2607 razy
-
- Stały bywalec
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Robi wrażenie 
Gratuluję tak zacnych zbiorów.
My mamy zaledwie kilka w rozmiarach mikro
Ale może kiedyś będzie więcej ;P

Gratuluję tak zacnych zbiorów.
My mamy zaledwie kilka w rozmiarach mikro

Ale może kiedyś będzie więcej ;P
- art_noise
- Forumator
- Podziękował;: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 309 razy
Co z tego skoro widzę tam fałszerstwo - certyfikat zdobycia projektu PL na pierwszym zdjęciu 

- Żywcu
- Forumator
- Podziękował;: 175 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
- Kontakt:
Nie masz wrażenia, że pierwsza to taka uzupełniająca? - naklejki, smycze itp.art_noise pisze:Co z tego skoro widzę tam fałszerstwo - certyfikat zdobycia projektu PL na pierwszym zdjęciu
Fakt, że robi wrażenie

- lavinka
- Forumator
- Podziękował;: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 77 razy
- Kontakt:
- Priapos
- Bywalec
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
LUDZIE! Jeśli zakładacie skrzynki to wkładajcie certyfikaty! Ta tradycja nie może zaniknąć!
Jeśli szukacie skrzynki nowo założonej to czy nie chcieli byście zdobyć nie tylko kesza ale też certyfikat? No jasne, że chcieli byście! To jest APEL DO WSZYSTKICH GEOCACHERÓW! WSZYSTKICH! JEŚLI ZAKŁADACIE SKRZYNKI WKŁADAJCIE DO NICH CERTYFIKATY! NA STRONIE SKRZYNKI INFORMUJCIE INNYCH O TYM ZDARZENIU LUPĄ! (na pierwszej stronie, nivlheim to umieścił) Będzie super jeśli do wszystkich nowych skrzynek powrócą certyfikaty.
Jeśli szukacie skrzynki nowo założonej to czy nie chcieli byście zdobyć nie tylko kesza ale też certyfikat? No jasne, że chcieli byście! To jest APEL DO WSZYSTKICH GEOCACHERÓW! WSZYSTKICH! JEŚLI ZAKŁADACIE SKRZYNKI WKŁADAJCIE DO NICH CERTYFIKATY! NA STRONIE SKRZYNKI INFORMUJCIE INNYCH O TYM ZDARZENIU LUPĄ! (na pierwszej stronie, nivlheim to umieścił) Będzie super jeśli do wszystkich nowych skrzynek powrócą certyfikaty.

Nie robię już skrzynek słabych, ale te dobre. Zapraszam do wspólnych poszukiwań w Rzeszowie i nie tylko na stronie grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/#!/groups/602367726470707/
- natasza&misiek
- Bywalec
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam
W mojej pierwsze skrzynce, certyfikaty był wysyłane pocztą lub dostarczane osobiście, ale zgadzam się z poprzednikami, że jest to fajna sprawa.
Maja kolejna skrzynka, która zostanie założona w tym tygodniu, będzie miała 3 certyfikaty w środku z motywem zimowym.
W mojej pierwsze skrzynce, certyfikaty był wysyłane pocztą lub dostarczane osobiście, ale zgadzam się z poprzednikami, że jest to fajna sprawa.
Maja kolejna skrzynka, która zostanie założona w tym tygodniu, będzie miała 3 certyfikaty w środku z motywem zimowym.
- cichy
- Forumator
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Ja w styczniu mam martwy okres keszowy (praca albo sen), wiec na razie ani nie znajduje certyfikatów ani nie robię. Jak tylko znajdę czas i chęci to zakładam kesza razem z certyfikatem.
- maryush
- Forumator
- Podziękował;: 119 razy
- Otrzymał podziękowań: 255 razy
Certy z najnowszego kesza:

A gdzie jest miejsce - tam certy daję dla wszystkich znalazców, nie tylko pierwszych trzech. Bo w sumie - dlaczego nie?

A gdzie jest miejsce - tam certy daję dla wszystkich znalazców, nie tylko pierwszych trzech. Bo w sumie - dlaczego nie?
- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 121 razy
- Otrzymał podziękowań: 417 razy
To tak jak ja na "Pistulkowych dukatach"maryush pisze:A gdzie jest miejsce - tam certy daję dla wszystkich znalazców

Poczytaj zanim się zapytasz
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11

Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów

Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11

Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów