Owncache są, a co z wirtualami?
Moderator: Moderatorzy
- Krysiul
- Forumator
- Podziękował;: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 78 razy
Re: Owncache są, a co z wirtualami?
Do wypowiedzi Łzy dodam, że niektórzy zakładali wirtuale, które z założenia należało wygooglować i nigdzie nie trzeba było jechać.
perkoz, jak chcesz argumentów, to przekop się przez kilkanaście stron tego tematu + poczytaj inne. Myślę, że już wszyscy są zmęczeni dyskutowaniem w kółko o tym samym. Jak będziesz miał po przeczytaniu coś do dodania, to może i nowych argumentów się doczekasz.
perkoz, jak chcesz argumentów, to przekop się przez kilkanaście stron tego tematu + poczytaj inne. Myślę, że już wszyscy są zmęczeni dyskutowaniem w kółko o tym samym. Jak będziesz miał po przeczytaniu coś do dodania, to może i nowych argumentów się doczekasz.
- lavinka
- Forumator
- Podziękował;: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 77 razy
- Kontakt:
I wielka szkoda, że przez cudze parcie na statystyki nie możemy robić fajnych skrzynek virtualnych, takich np. jak ta:
http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=3911
http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=3911
- Lza
- Rada Techniczna
- Podziękował;: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 307 razy
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej strony to przecież można umieścić w tym stylu kesza z pojemnikiem. wiem że to nie to samo, dochodzi konieczność serisowania, ryzyko zaginięcia, ryzyko nieznalezienia itp. Ale prawie nie ma miejsc, gdzie by nie można kesza posadzić, a jeśli już naprawdę się nie da, to te tak zwane multaki off-setowe, gdzie kordy pokazują na interesujące miejsce, gdzie np. trzeba policzyć cośtam i z tego uzyskać współrzędne skrytki finałowej - dosyć dobrze rozwiązują problem. Znalazłem kilka takich keszy i sam mam taki jeden. To jest naprawdę dobra metoda, a niepopularna. (mało znana?)
- lavinka
- Forumator
- Kontakt:
- Żywcu
- Forumator
- Podziękował;: 175 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
- Kontakt:
Eee, no co Wy???
Od dziś można zakładać wirtuale!!! (byle by nie w lesie
)
Od dziś można zakładać wirtuale!!! (byle by nie w lesie

- lavinka
- Forumator
- Kontakt:
- Fistach
- Bywalec
- Podziękował;: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wirtualna skrzynka
Dlaczego nie ma wirtualnych keszów?
Można było np.
na serwerach skrzynki albo skrzynki z hasłem znajdującym się realistycznym świecie.
Moderacja: Kolego, przeniosłem Twój "nowy" temat... . Proszę zapoznaj się z forum, przed postawieniem kolejnego wątku! Tym razem bez sankcji
/ Żywcu
Można było np.
na serwerach skrzynki albo skrzynki z hasłem znajdującym się realistycznym świecie.
Moderacja: Kolego, przeniosłem Twój "nowy" temat... . Proszę zapoznaj się z forum, przed postawieniem kolejnego wątku! Tym razem bez sankcji

- Ranwers
- Forumator
- Podziękował;: 133 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
Re: Wirtualna skrzynka
Fistach, ostatnie kilka tematów dzisiaj poruszonych... odkopanych... przez ciebie... Myślę, że nagroda należy Ci się jak nic 

Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Fistach
- Bywalec
- Podziękował;: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Pod warunkiem werifikacjii przez cog jest to dobry pomysł. Nie było by bałaganu a tego pewnie nikt nie chce by skrzynkę znaleźć prze google.Co to za satysfakcja.