Chciałbym przywołać "do tablicy" osoby zaplątane w tym roku w przygotowanie Ogólnopolskiego Zlotu. Jak historia pokazuje termin tego przedsięwzięcia przypadał zawsze na przedłużony weekend z Bożym Ciałem. Czy i w tym roku tak jest to planowane?
Skąd moje pytanie?
Po rocznej przerwie planujemy wrócić z Świętokrzyskim Keszowaniem, które w poprzednich edycjach również miało swój termin w powiązaniu z pewnym wydarzeniem, a mianowicie końcem roku szkolnego.
W tym roku oba te terminy się nakładają, dlatego chciałbym wiedzieć, czy w tym czasie (20-23.06.2019) planuje ktoś z zaangażowanych robić Ogólnopolski Zlot?
Jeśli nie, to wchodzimy w ten termin z ŚKV, a jeśli tak, to przerzucamy się na kolejny weekend (28-30.06.2018).
Będę wdzięczny za szybkie określenie się, ponieważ musimy zarezerwować już termin w ośrodku, który ma być bazą dla ŚKV.
Wywołanie do tablicy
Moderator: Moderatorzy
Re: Wywołanie do tablicy
Przypominam się z tematem. Proszę o informację w ciągu 2 tygodni od dzisiaj
.

To ja, jako kiedyś zaplątany w organizacje Zlotu się wypowiem:
na tą chwilę* osobiście nie planuję angażowania się w organizację zlotu. Co nie znaczy, że zlot się nie odbędzie - w końcu każdy może się tego podjąć
Dlatego sadzę, że zdrowo będzie albo
- zostawić termin do wykorzystania dla zlotu, bo może ktoś coś ogarnie
- połączyć eventy - o czym pisałem na FB
Swoją drogą warto zapytać, jakie plany mają w Kwidzynie, bo tam się kroją jakieś grubsze tematy.
*nie wykluczam zmiany stanowiska, jednak na pewno w moim wydaniu nie będzie pokazów dzikich zwierząt, fajerwerków i 650 nowych keszy. Raczej ognicho w już sprawdzonych miejscach - czyli zapewne frekfencyjna klapa
na tą chwilę* osobiście nie planuję angażowania się w organizację zlotu. Co nie znaczy, że zlot się nie odbędzie - w końcu każdy może się tego podjąć

Dlatego sadzę, że zdrowo będzie albo
- zostawić termin do wykorzystania dla zlotu, bo może ktoś coś ogarnie
- połączyć eventy - o czym pisałem na FB
Swoją drogą warto zapytać, jakie plany mają w Kwidzynie, bo tam się kroją jakieś grubsze tematy.
*nie wykluczam zmiany stanowiska, jednak na pewno w moim wydaniu nie będzie pokazów dzikich zwierząt, fajerwerków i 650 nowych keszy. Raczej ognicho w już sprawdzonych miejscach - czyli zapewne frekfencyjna klapa

Z serii "nie znam się to się wypowiem"
Szczerze? Nie wyobrażam sobie żeby nie było Zlotu na Jurze - nawet w mini-formie, o której pisze Sajmon. Nidy nie chodziło o X keszy, koncerty czy fajerwerki. Choć takie niespodzianki zawsze były bardzo miłe. A keszy na Jurze i tak nadal w bród. Także ja ten termin "trzymam" i liczę, że się wszyscy zobaczymy.
Z drugiej strony zawsze żal mi było, że nie dane mi było dojechać na ŚK z racji bliskości terminów obu wydarzeń. Może połączenie obu eventów nie było by złym pomysłem.
Szczerze? Nie wyobrażam sobie żeby nie było Zlotu na Jurze - nawet w mini-formie, o której pisze Sajmon. Nidy nie chodziło o X keszy, koncerty czy fajerwerki. Choć takie niespodzianki zawsze były bardzo miłe. A keszy na Jurze i tak nadal w bród. Także ja ten termin "trzymam" i liczę, że się wszyscy zobaczymy.
Z drugiej strony zawsze żal mi było, że nie dane mi było dojechać na ŚK z racji bliskości terminów obu wydarzeń. Może połączenie obu eventów nie było by złym pomysłem.
- elmodemonico
- Bywalec
Cześć! Planów większych na czerwiec w Kwidzynie nie ma

Pozdrawiam
elmo
Dzięki za komentarze. Poczekamy jeszcze trochę, może ktoś jeszcze zabierze głos.
Wstępny plan ŚKV jest, więc wszystko jest na dobrej drodze.
Wstępny plan ŚKV jest, więc wszystko jest na dobrej drodze.
- kurier
- Centrum Obsługi Geocachera
Przy ustawianiu Kwidzyna czy tutejszej majówki nikt nie brał pod uwagę komplikowania z ogólnopolskim zlotem czy inną dobrą inicjatywą więc wszystko kwestia dogadania terminów z kolejnymi imprezami :)Wiemy o ŚK i chyba nikt nie będzie już się wpychał z niczym