Luka w danych bazy

Wszystko co bazy dotyczy, pytania, wątpliwości, sprzęt itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Lokalizacja: N 50° 00.000' E 21° 00.000'

Luka w danych bazy

Post autor: marwaldor » poniedziałek 27 sierpnia 2012, 06:55

Dlaczego w pliku txt brakuje skrzynki OP3CF7 ?
A w pliku wpt ta skrzynka jest ?

Awatar użytkownika
brasia
Centrum Obsługi Geocachera
Posty: 1506
Rejestracja: sobota 23 sierpnia 2008, 19:06
Lokalizacja: Poznań

Re: Luka w danych bazy

Post autor: brasia » sobota 19 października 2013, 19:15

W skrzynkach OP3Fyz też są duże braki. Zauważyłem że głównie brakuje skrzynek, "y" i "z" są cyframi, np.
OP3F14, OP3F23, OP3F28 itp.
Obrazek ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ