Problem z lacznoscia

Wszystko co bazy dotyczy, pytania, wątpliwości, sprzęt itp...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ted69
Forumator
Posty: 6197
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 44 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Kontakt:

Problem z lacznoscia

Post autor: ted69 »

Mam taki komunikat:
Obrazek
czy to cos z DNSem czy cos akurat przerabiasz ?
Obrazek . Obrazek

Awatar użytkownika
filips
Forumator
Posty: 2199
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 38 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Post autor: filips »

U mnie działa (a jestem jakieś 30km od bazy:) ). A nie masz jakiegoś drugiego rsynca odpalonego na tym kompie?

Awatar użytkownika
ted69
Forumator
Posty: 6197
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 44 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Kontakt:

Post autor: ted69 »

Juz poszlo - widac cos grzebali w DNSach
Obrazek . Obrazek

Awatar użytkownika
ted69
Forumator
Posty: 6197
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 44 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Kontakt:

Post autor: ted69 »

Dzisiaj mam inny problem. Zapuscilem bacha jak zawsze i (chyba) wisi w tej pozycji jak na zdjeciu juz ponad 10 minut
Obrazek
Obrazek . Obrazek

Awatar użytkownika
loslos
Wyjadacz
Posty: 480
Rejestracja: środa 14 stycznia 2009, 21:28
Podziękował;: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: loslos »

U nie smiga
[url=http://geokrety.org/mypage.php?userid=2205][img]http://geokrety.org/statpics/2205.png[/img][/url]

Awatar użytkownika
ted69
Forumator
Posty: 6197
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 44 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Kontakt:

Post autor: ted69 »

Echhhh - po restarcie kompa - poszlo
Obrazek . Obrazek

ODPOWIEDZ