Problem z POI

Wszystko co bazy dotyczy, pytania, wątpliwości, sprzęt itp...

Moderator: Moderatorzy

Spider
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: Spider »

Post usuniety na prosbe autora.

Awatar użytkownika
Saracen
Forumator
Posty: 1443
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 46 razy
Otrzymał podziękowań: 24 razy

Post autor: Saracen »

Spider: wszystko o czym piszesz zostało wykonane tak jak trzeba, potem ścieżki żadne nie były zmieniane... na pewno też są poprawne...

Spider
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: Spider »

Post usuniety na prosbe autora.

Awatar użytkownika
Saracen
Forumator
Posty: 1443
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 46 razy
Otrzymał podziękowań: 24 razy

Post autor: Saracen »

Najprościej: prawoklik myszy na ikonę skrótu a tam: otwórz lokalizację pliku (Vista)...
albo
właściwości skrótu: a tam element docelowy...
Wcześniej miałem błędną ścieżkę, ale po poprawieniu jak pisałem dalej jest d**a;-/ może to vista??

Awatar użytkownika
marwaldor
Forumator
Posty: 965
Rejestracja: środa 20 lutego 2008, 14:10
Podziękował;: 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: marwaldor »

:):):) zawsze mowilem ze garmin jest do d... :):):)

a przygladam sie problemowi bo mam zamiar takowego kupic i cieszyc sie razem z wami :)

ODPOWIEDZ