Pospieszyłem się... poprawione. To teraz do dziełated69 pisze: Jesli masz na mysli http://www.opencaching.pl/viewreports.php to mam taki sliczny komunikat.....
Wybory Rady Rejsu
Moderator: Moderatorzy
- trojmiasto
- Administrator
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- filips
- Forumator
- Podziękował;: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 81 razy
- Kontakt:
Wyciąłem hasło - sprawa zamknięta. proponuję ustalić jakąś formułkę, ja wpisałem: [Podano hasło. Wycięte przez oc team].
GeoKrety.org - darmowa alternatywa dla travelbugów
Mapa (prawie) wszystkich keszy na świecie ;) - dla garmina
Status WWW geokretów, opencaching, geocaching
Mapa (prawie) wszystkich keszy na świecie ;) - dla garmina
Status WWW geokretów, opencaching, geocaching
- trojmiasto
- Administrator
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Tylko jak to zrobić automatycznie? Wolę w takich sytuacjach zdać się na ludzi.
Zresztą było to już wałkowane na Forum, że podanie w logu hasła do skrzynki wirtualnej jest takim samym (co do skutku) działaniem jak celowe zniszczenie skrzynki tradycyjnej. To, że wirtual jest jednym z najmarniejszych w historii OC nie zmienia tej zasady.
Zresztą było to już wałkowane na Forum, że podanie w logu hasła do skrzynki wirtualnej jest takim samym (co do skutku) działaniem jak celowe zniszczenie skrzynki tradycyjnej. To, że wirtual jest jednym z najmarniejszych w historii OC nie zmienia tej zasady.
-
angelo
- Wyjadacz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
no panowie. troche prawde mowiac tniecie w penis. rozumiem, z braku jakiegokolwiek odezwu, ze wygrala opcja dublowanych pozycji w obu radach i weszlo pierwszych 7 osob, ale nie sadzicie, ze przydalo by sie jakies oficjalne info?nemrodek pisze:No to wybraliśmy radę.
Tzn. tak naprawdę to skończyły się wybory, bo do końca to nie wiadomo, kto do niej wchodzi :-)
ja rozumiem zliczanie glosow, ale to nie sa wybory narodowe, ani system prokomu ;>
nie zebym jakos szczegolnie pragna sie tam dostac, ale to troche dziecinada. kolejne, niestety nie pierwsze uczucie zazenowania towarzystwem forumowym. czasem sobie mysle, ze lepiej bylo jak forum nie bylo.
- marwaldor
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
Hmmm obu radach?? To juz sie tak szybko rozmonozyly? Czyzby biurokratyzacja i tu zwyciezyla? A gdzie oficjalne wyniki ?
Osobiscie nie glosowalem - nie odpowiadalo mi kryterium kandydatow (min 200 postow) - wychodze z zalozenia, ze kandydatem winien byc nie ten co leje wode, a ten co ma cos do powiedzenia. Wspomianalem cos o innych kryteriach, ale zostalem zagadany przez demokratyczna wiekszosc
Osobiscie nie glosowalem - nie odpowiadalo mi kryterium kandydatow (min 200 postow) - wychodze z zalozenia, ze kandydatem winien byc nie ten co leje wode, a ten co ma cos do powiedzenia. Wspomianalem cos o innych kryteriach, ale zostalem zagadany przez demokratyczna wiekszosc