Pozdrawiam serdecznie,
sebastian
Moderator: Moderatorzy
Wszystko spoko w tej wypowiedzi , nawet powiem że się z nią zgadzam - ale ostatnie zdanie jest takie że mam ochotę w..... tego posta w powietrze i zobaczyć co się stanie. Samo grożenie nie pasuje do całości inteligentnej wypowiedzi ...Aris pisze: ↑niedziela 04 marca 2018, 16:26 D***l tylko tyle mogę powiedzieć. Taki dopisek powinna mieć ta wydmuszka. Megaloman z towarzystwa wzajemnej adoracji LM będzie jednym z gwoździ do trumny tego serwisu. Dlatego sobie odpuściłem, układy, kolesiostwo i fochy bo nie trzymasz ze mną. Wam potrzeba bata jakim są reviewerzy na GC którzy kierują się regulaminem. Wolność jest dla inteligentnych a nie hołoty która leczy kompleksy niszową pasją.
Ps. Radzę nie usuwać tego posta.
Co się kryje pod tym skrótem? Bo wygwiazdkowało i kombinuję cały dzień... Jedynie co to mi pasuje D.Z.I.W.I albo D.U.P.K.I
Przecież to proste. Klikaj tu i wszytko jasne: http://slownik.adiasz.pl/?keyword=D%3F%3F%3FI
Jeśli się nie mylę to, serwis opencaching.pl nie ma sformalizowanych struktur i osobowości prawnej (straszne sformułowanie), do których jakaś jednostka administracyjna mogła by się zwrócić, " w kwestii formalnej".elmodemonico pisze: ↑poniedziałek 05 marca 2018, 10:11 Moim skromnym zdaniem w tym wypadku musi zachodzić jasny i oficjalny przekaz, że stowarzyszenie Sebastiana i serwis opencaching.pl to DWIE ODRĘBNE I NIEZALEŻNE INSTYTUCJE - prawnie, instytucjonalnie i organizacyjnie.
Nie ma to prawda , ale wierz mi że jak ktoś chce czegoś w kwestii formalnej to znajduje się jakiś oficjalstasiekm pisze: ↑wtorek 06 marca 2018, 19:47
Jeśli się nie mylę to, serwis opencaching.pl nie ma sformalizowanych struktur i osobowości prawnej (straszne sformułowanie), do których jakaś jednostka administracyjna mogła by się zwrócić, " w kwestii formalnej".
Tu stowarzyszenie ma jakąś przewagę, mimo tego, że na razie wydaje się nie reprezentować nikogo poza grupą założycielską. W połączeniu ze zbieżną nazwą może to wprowadzać postronne osoby w błąd.
Czy ktoś dobrze poinformowany mógł by potwierdzić lub sprostować moje domysły na temat statusu oc.pl?