problem z "szukaj skrzynki"

to głównie miejsce przeznaczone dla Was...

Moderator: Moderatorzy

Mensor
Bywalec
Posty: 32
Rejestracja: wtorek 15 marca 2011, 19:15
Lokalizacja: Miasteczko Śląskie

problem z "szukaj skrzynki"

Post autor: Mensor » poniedziałek 31 sierpnia 2015, 23:00

Cześć!
Od dwóch dni mam problem z wyszukiwaniem keszy tzn. jeżeli wyszukuję np. wg odległości lub miejscowości a system znajduje kilkadziesiąt, -set skrzynek, to pokazuje tylko pierwszą stronę (pierwsze 20 keszy) i nie da się przejść na kolejne strony. Prawidłowo działa tylko "szukaj" w "Opcje wyszukiwania" pod warunkiem, że szuka wszystkiego. Przy zaznaczeniu/odznaczeniu filtrów znowu pokazuje tylko 1 stronę. Ma ktoś podobnie, czy tylko u mnie coś się zepsuło?
pzdr
Mensor

Obrazek ObrazekObrazek

Jano
Wyjadacz
Posty: 410
Rejestracja: niedziela 21 września 2008, 17:17

Re: problem z "szukaj skrzynki"

Post autor: Jano » wtorek 01 września 2015, 07:31

Ja mam tak samo przy włączonym interaktywnym sortowaniu. Po wyłączeniu sortowania wszystko wraca do normy.
Pozdrawiam
Jano

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Whatever
Wyjadacz
Posty: 417
Rejestracja: środa 14 maja 2008, 09:22
Lokalizacja: Śląsk

Post autor: Whatever » wtorek 01 września 2015, 15:53

Interaktywne sortowanie też nawala, nie da się przełączyć stron, widać tylko pierwszą

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ