paprotek pisze:c:geo działa tylko na najnowszych smartfonach (w każdym razie nowszych, niż mój 3-letni HTC Desire, na którym się wywalała co chwila, tracąć już pobrane skrzynki). No ale jak ktoś ma nowszą zabawkę, to podziała...
E,panie paprotek proszę nie obrażać mojego telefonu

Ja też mam HTC Desire i c:geo mi śmiga...
lilium pisze:c:geo jest fajne sama też korzystam
ale nawigacja do punktu nie jest super wybitna ;/ a już na obrzeżach miasta to masakra

Cóż, ja mam sposób na łączenie 2 serwisów- GC i OC PL,i oto krótki poradnik:
1.Więc tak, zaczynamy od pobrania GPX z dwóch systemów.(Tutaj minus)Jak kesz się powtarza(w dwóch serwisach) to nic...
OC PL:Moi drodzy; istnieje SCHOWEK!!!
GC:I tutaj najważnieszy punkt.
Ci PREMIUM niech robią normalnie.Ci
FREE (w tym ja).Pobieramy dodatek do przeglądarki
CacheList .Najlepszy dodatek do geocachingu!Niestety trochę mozolny, ale cieszcie się z tego co macie…
Wchodzimy na stronę jednej ze skrzynek do importu na GC.Pod ikonką tradycyjna/inne/multi/itd. widzimy ikonę CacheList.
Klikamy i dodajemy ją do Cache Listy.
I powtarzamy ze wszystkimi skrzynkami…
Możemy też przez mapę:

Po zakończeniu klikamy zapisz i jako GPX.
P.S. GPX dostajemy razem z opisem, podpowiedzią i wszystkimi innymi rzeczami..I to z kontem FREE.Tak samo jak na OC...
2.Import
Plik GPX wrzucamy do smartfony, i importujemy do c:geo.
Kesza mamy na smartfonie.O imporcie do smartfona nie będę się rozpisywał.
3.*Opcjonalne, ale ważne
Ja jeszcze imporuje do Garmina (Dakoty 10) i nim nawiguje.Logi wysłam telefonem przez c:geo .
Działa, znalazłem tym sposobem 70 skrzynek w dwóch serwisach.Trochę wkurza powtarzanie się keszy, no ale cóż...Kiedyś myślałem o programie do synchronizacji przez koordy,... ale nie jestem programistą (no, trochę C# znam...)
Jeśli pomogłem proszę o łapkę.
Pozdro