Lokalizacja skrzynek - uwagi
Moderator: Moderatorzy
- chinczyk
- Wyjadacz
- Podziękował;: 146 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
- Kontakt:
Re: Lokalizacja skrzynek - uwagi
I ja się z Tobą zgadzam , regulaminowość skrzynek to przecież jeden wielki mit , bardzo ale to bardzo duża ilość w pewnym sensie łamie któreś z obowiązujących w naszym kraju praw
- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 121 razy
- Otrzymał podziękowań: 410 razy
Ale z drugiej strony - jak COG oleje zgłoszenie to się podniesie larum, że nie wykonują swoich obowiązków... Regułą powinno być, że kesze są zgodne z regulaminem, ale moim zdaniem nadrzędny powinien być zdrowy rozsądek - byle odchylenia od regulaminu nie były rażące... Np. kesz na rondzie (nie pamiętam czy poruszany w tym wątku, czy innym) ja bym zostawił - chyba każdy kiedyś przechodził przez jezdnię w miejscu niedozwolonym.
Poczytaj zanim się zapytasz
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11

Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów

Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11

- Silent A
- Wyjadacz
- Podziękował;: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Tylko że to nie był kesz na rondzie (!), pomijając fakt że keszy na rondzie było już wiele i jakoś wcześniej COG/RR on nie przeszkadzał.
PS. Stryker nie ograniczaj się, wiele osób czeka na ostrzeżenia
PS. Stryker nie ograniczaj się, wiele osób czeka na ostrzeżenia

- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 121 razy
- Otrzymał podziękowań: 410 razy
Nie miałem wcześniej czasu szukać... Miałem na myśli tego z wątku http://forum.opencaching.pl/viewtopic.p ... 95&start=0 Mam wrażenie, że od tej dyskusji się zaczęło kilka kolejnych wątków o zgłoszeniach i jak to COG, RR i moderatorzy są be... Ale to jakoś cyklicznie, z pogorszeniem pogody powracaSilent A pisze:Tylko że to nie był kesz na rondzie

Poczytaj zanim się zapytasz

- ronja
- Forumator
- Podziękował;: 133 razy
- Otrzymał podziękowań: 207 razy
Tu się z Tobą całkowicie zgadzam.Doc_with_the_dog pisze:Stryker, a słyszałeś kiedyś o dyskusji publicznej? Jeśli Twoim zdaniem dyskusja ta zaśmieca wątek, to podziel ją i przenieś do Hydeparku. Ja uważam, że jest grono ludzi, którzy są zainteresowani tematem, a pisząc na PW pozbawia się ich lektury.