Otórz od czasu OP34D3 leży mi w domu pojemik, z "zamkiem cyfrowym", z którego powstałby owncache. Byłby on dostępny tylko w jakiś określonych sytuacjach i miejscach. Nosiłbym go przy sobie na koncerty, festiwale, keszowanie, spacery czy nawet odpusty czy zwykłe wyjścia na piwo - nic nie jest z góry wiadome. Poprostu gdzie bym się wybierał na dłuższy czy krótszy czas zabierałbym ze sobą skrzynkę (oczywiście w miarę mozliwości i chęci bo nie jest ona tak zupełnie mała i czasem nie będę mógł jej gdzieś wnieść a czasem nie będzie mi się chciało jej nosić).
Każdorazowo gdy cache wyruszałby w teren stawałby sie aktywny na mapie ze zaktualizowanymi koordami gdzie mnie szukać. Przez pozostały czas byłby tymczasowo niedostepny.
Parę zasad:
1. Gdy cache pojawia się w aktywnych należy sprawdzić nowe koordy i zasady podjęcia
2. Jeśli "impreza" na której pojawi się skrzynka jest imprezą otwartą na dużym terenie będą podane konkretne koordy i godziny w jakich będę na tych współrzędnych czekał na keszerów. Poza nimi trzeba mnie szukać - podam jak można mnie wypatrzyć w tłumie.
3. Jeśli "impreza" na której pojawi się skrzynka jest imprezą zamknietą/płatną (nieważne czy plener czy klub, stadion czy cokolwiek) będą podane konkretne koordy poza terenem imprezy i godziny w jakich będę na nich czekał na keszerów. Poza nimi trzeba nabyć bilet i szukać mnie na terenie - podam jak można mnie wypatrzyć w tłumie
4. Nigdy nie będę czekał dłużej niż 30 minut (choć w zależności od charakteru imprezy może to być parokrotnie) więc warto wcześniej znać odpowiednie godziny i miejsca.
5. Za każdym razem będzie do rozwiązania jakieś zadanie dające 3 cyfrowy kod do otwarcia skrzynki. Prawdopodobnie zadania będą do rozwiązania w domu i związane będą z miejscem w którym ma pojawić się cache.
Wiem że brzmi to może trochę dziwnie wszystko ale myślę ze w praktyce nie będzie to takie skomplikowane. Poprostu trzeba będzie w domu posiedzieć nad zagadką (nie planuję nic trudnego) a potem zjawić się w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie (ewentualnie mnie poszukać

Co sądzicie?
-=EDIT=-
Cholera chyba nie ten dział - porszę moderatora o przeniesienie