Moderator: Moderatorzy
A niech sobie obserwuje kto chce, o takie zachowanie nie podejrzewam nikogo z zarejestrowanych członków! A do danych skrzynki ma przecież dostęp każdytboniasty pisze:(...)
Niedawno zastanawialem sie nad taka rzecza - czy wlasciciel skrzynki nie moglby miec wgladu kto obserwuje jego skrzynki?
(...)
dokładnie takie same wnioski nasunęły mi sie przy ostatnich poszukiwaniach skrzynek Saracena. W 1 przypadku to mógłby być zbieg okoliczności ale w 3 jak mi sie wydaje to juz mało prawdopodobne niestety. Pozostaje tylko wierzyć że po prostu komuś znudzi się taka zabawa. Nie zmienia to faktu że coś jest na rzeczy.Saracen pisze:Zauważyliśmy dziwną mutacje: geo-kłusownika Jest to prawdopodobnie mogul który z ideą geocachingu spotkał się, gdzieś w mediach i teraz łupi skrzynki bez licencji... Upodobał sobie zwłaszcza te dobrze ospoilerowane! Tępo za to ma zawrotne, nawet FTF zaliczyłUprzedzając głosy p przypadkowych znalezieniach skrzynek napiszę, że nie ma mowy o przypadku, jeżeli do skrzyni trzeba przedzierać się przez las pokrzyw, następnie odgruzować spory odcinek tunelu, żeby na jego końcu znaleźć skrzynkę o której się "nie wiedziało"
nie chce mi się to jakoś "wpasować" w moje pojęcie "przypadku"!
Więc te napisy na skrzynce i w logbooku faktycznie czasem działają10 sierpień 2008 Sylka skrzynka znaleziona
Znalazlam tą skrzynke przez przypadek zupelnie nie wiedzac o zabawiebyla i raczej jest w dobrym stanie.