'Warszawskiw pogaduchy' edycja kolejna
Moderator: Moderatorzy
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
'Warszawskiw pogaduchy' edycja kolejna
Planuję 'zwołać' kolejną edycję spotkania geokeszerów warszawskich (oc/gc) na sobotę 14-tego stycznia.
Ponieważ przy poprzednich edycjach lokale okazywały się nie do końca dostosowane do pogaduch i ilości gości, tym razem chcę poszukać jakiegoś odpowiedniego lokalu.
Tylko muszę wiedzieć na mniej więcej ile osób mogę liczyć.
Ponieważ przy poprzednich edycjach lokale okazywały się nie do końca dostosowane do pogaduch i ilości gości, tym razem chcę poszukać jakiegoś odpowiedniego lokalu.
Tylko muszę wiedzieć na mniej więcej ile osób mogę liczyć.
Ostatnio zmieniony czwartek 15 grudnia 2011, 20:06 przez rubeus, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Stały bywalec
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: 'Warszawskiw pogaduchy' edycja kolejna
Jeśli tego weekendu będę w Warszawie to chętnie wpadnę
Niestety prawdopodobnie bez swojej drugiej połówki
Niestety prawdopodobnie bez swojej drugiej połówki
- lavinka
- Forumator
- Podziękował;: 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
Ja tradycyjnie nie mam pojęcia, więc mnie nie licz. Ale może do tej pory będą już pojemniki, tak czy siak możemy się spotkać z "inną grupą" i przy okazji wymienić
- cichy
- Forumator
- Podziękował;: 1 raz
Jak spotkanie?
Czy frekwencja osób z GC dopisała??
Na ostatnim spotkaniu OC/GC w Opolu osób z GC było 0 (zero).
Nie licząc oczywiście ludzi zarejestrowanych w dwóch systemach.
Czy frekwencja osób z GC dopisała??
Na ostatnim spotkaniu OC/GC w Opolu osób z GC było 0 (zero).
Nie licząc oczywiście ludzi zarejestrowanych w dwóch systemach.
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
Szkoda, że nie doczytałam o tym spotkaniu, bo może znalazłabym chwilę, aby się pojawić.....
-
- Wyjadacz
Informacje o zaplanowanych spotkaniach masz w sekcji "Nadchodzące wydarzenia" na stronie głównej opencaching.plpisii35 pisze:Szkoda, że nie doczytałam o tym spotkaniu, bo może znalazłabym chwilę, aby się pojawić.....
-
- Nowy na forum
- Podziękował;: 0
dzięki za info, gdzie znaleźć listę spotkań. Może w najbliższym czasie się pojawię
-
- Wyjadacz
Ponieważ nikt nie kontynuował mojej tradycji, a formuła tuptania nocą w ramach Warszawa Nocą, polega jednak głównie na keszowaniu, albo przynajmniej przemieszczaniu się z punktu A do punktu B [co po niektórzy wzmacniają się przy okazji produktami fermentacji alkoholowej ], to powracam z pomysłem na kolejną edycję Pogaduch.
Termin 9-ty lutego - Ci co będą akurat w toku zimowej kampanii egzaminacyjnej, nie muszą przecież siedzieć długo
Miejsce - ... z przekory zrobiłbym 'rzut beretem' na kabatach, coby śmiałkowie mogli spróbować zmierzyć się przed/po spotkaniu z keszami z cyklu DLK w zimowej aurze, ale obawiam się, że dotrze tylko garstka chętnych.
Co wy na to ?
Termin 9-ty lutego - Ci co będą akurat w toku zimowej kampanii egzaminacyjnej, nie muszą przecież siedzieć długo
Miejsce - ... z przekory zrobiłbym 'rzut beretem' na kabatach, coby śmiałkowie mogli spróbować zmierzyć się przed/po spotkaniu z keszami z cyklu DLK w zimowej aurze, ale obawiam się, że dotrze tylko garstka chętnych.
Co wy na to ?
- Krysiul
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 33 razy
Ja z porywaniem się na DLK poczekam, aż zostanie ukończony Fajnie by było, gdyby jeszcze w zimę coś fajnego z tym wyszło, bo potem trzeba będzie przeczekać roztopy.
- łowca
- Forumator
- Podziękował;: 19 razy
Krysiul,
biorąc pod uwagę ile śniegu napadało (i nadal pada) to roztopy będziesz przeczekiwał do września (o ile lato nie będzie za mokre)
biorąc pod uwagę ile śniegu napadało (i nadal pada) to roztopy będziesz przeczekiwał do września (o ile lato nie będzie za mokre)
- Ranwers
- Forumator
- Podziękował;: 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Ja widzę, że ktoś tu ma jakiś uraz do zimy Albo nigdy nie widział większych ilości śniegułowca pisze:Krysiul,
Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem - spieprzaj, to lawina!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- łowca
- Forumator
- Podziękował;: 19 razy
Ja i uraz zimowy?Ranwers pisze:Ja widzę, że ktoś tu ma jakiś uraz do zimy Albo nigdy nie widział większych ilości śniegułowca pisze:Krysiul,
Za to wiem jak Las Kabacki wygląda wiosną. 2 lata temu w okolicy 'DLK-za bagnem' rowerem nie dało się przejechac, woda stała na całych połaciach lasu do maja albo i dłużej. A zima była wtedy tandetna, nie taka jak teraz.